8 Ianuarie 2020 publicat în Horoscop 15 share-uri

Compatibilitatea femeii Caprocorn cu bărbatul dintr-o zodie de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) este foarte mare, aceștia având atât interese comune, cât și un sistem de valori asemănător. Prețuiesc cam aceleași calități în cei din jur și au un limbaj al iubirii compatibil.

Compatibilitatea femeii Capricorn cu brabatul Taur

Cu blândețea sa și spiritul sau cald, bărbatul Tarur va topi rapid gheața din inima femeii Capricorn. Acest bărbat îi va oferi stabilitatea și căldura de care ea are nevoie, fiind totodată suficient de imprevizibil pentru a nu aduce rutină în relație.

Este protectiv și interesat de cuplu și familie în general, loial, calculat și elitist. Un Taur își va calcula de 100 de ori situația înainte de apune în practică un plan sau de a face o investiție, ceea ce îi va conferi siguranță Femeii Capricorn.

În cămin, amândoi ajută la menținerea confortului personal și de asemenea se înțeleg excelent în dormitor. Tandri și afectuoși unul cu celălalt, cei doi nativi pot forma un cuplu minunat împreună și pot muta munții.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Sunt determinați, ambițioși, au valori comune și merg parcă pe același drum. Își acordă unul altuia suficient spațiu, nu sunt geloși și reușesc să aibă mereu subiecte palpitante de discuții. Amândoi au standarde înalte, iubesc mâncarea bună și luxul. Citeste mai departe in pagina 2 >>

Foto homepage: By Poznyakov/shutterstock.com

Foto int: By Juri Pozzi/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri