Bărbații zodiilor de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au câteva caracteristici comune, care o pot tulbura pe calculata femeie Capricorn: sunt imprevizibili, se pot răzgândi repede și găsesc adesea o scurtătură pe care sunt dispuși să o aleagă în locul soluțiilor clasice.

Compatibilitatea femeii Capricorn cu bărbatul Gemeni

Bărbatul Gemeni este jucăuș, îi plac glumele bune și este deosebit de sociabil, orientat și pe evenimente sau întâlniri în afara casei, cărora este dispus să le ofere destul de mult timp, rupând așadar din viața de cuplu.

Femeia Capricorn nu este la fel de deschisă, își alege cu multă atenție prietenii, care sunt destul de puțini, nu găsește distractiv să consumi bani, timp și alte resurse pe întâlniri cu oameni care nu îi aduc niciun plus cultural, emoțional sau în afaceri. Practic nu este dispusă să ofere din timpul său și al cuplului pe întâlniri și activități care nu îi îmbogățesc viața.

Citeste si:
Horoscopul Babilonian: Descoperă Zeul care îți guvernează zodia în...
Horoscopul Babilonian:...

De aceea este posibil ca cei doi să aibă multe discuții contradictorii. Cu cât se întâlnesc mai târziu, când viața fiecăruia este echilibrată și nu depind atât de mult de partener, cu atât șansa acestei relații crește.

Femeia Capricorn trebuie să îi ofere mai multă libertate bărbatului Gemeni și să nu încerce să preia din responsabilitățile acestuia, căci s-ar putea să o copleșească. De asemenea bărbatul Gemeni va trebui să se țină de cuvânt în orice promisiune făcută partenerei sale și să își organizeze suficient de bine timpul astfel încât cuplul să nu fie neglijat.

Citeste si:
De ce este important să ai un blog ca să îţi extinzi afacerea
De ce este important să ai un...

Cu maturitate, această relație poate deveni un a frumoasă și de durată. Citeste mai departe in pagina 2 >>

Foto homepage: v/shutterstock.com

Foto int: By Shift Drive/shutterstock.com
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri