9 Ianuarie 2020 publicat în Horoscop 34 share-uri

Bărbații zodiilor de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au câteva caracteristici comune, care o pot tulbura pe calculata femeie Capricorn: sunt imprevizibili, se pot răzgândi repede și găsesc adesea o scurtătură pe care sunt dispuși să o aleagă în locul soluțiilor clasice.

Compatibilitatea femeii Capricorn cu bărbatul Balanță

Deși par diferiți, acești nativi au foarte multe puncte comune. Amândoi sunt firi profunde, perfecționiste, elitiste, ordonate, echilibrate și orientate spre detaliu.

Deși femeia Capricorn va dori să dețină controlul, acest lucru nu va fi posibil cu bărbatul Balanță. Rămâne un tip independent, însă loial, cu o nevoie de libertate ce trebuie satisfăcută, cu un spirit social dezvoltat. Cu toate acestea este sincer, cald și blând, calm în discuții contradictorii, atent la nevoile celuilalt, deloc superficial, calități ce îi vor clădi încrederea nativei Cparicorn.

Firi elitiste, vor găsi mereu subiecte interesante de discuții, pot organiza cu ușurință activități, pot realiza planuri de afaceri, se pot implica chiar și în activități umanitare (este drept că aici e posibil ca nativul Balanță să țină frâiele).

Sunt familiști, amândoi caută stabilitate și armonie, așadar împreună pot forma un cuplu bine sudat, stabil și echilibrat. Citeste mai departe in pagina 3 >>

Foto: v/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri