3 Ianuarie 2020 publicat în Horoscop 31 share-uri

O relație între femeia Capricorn și bărbatul din zodie de apă (Rac, Scorpion sau Pești) poate deveni foarte interesantă, în care cei doi învață reciproc unul de la celălalt cum să își găsească echilibrul în viață.

Compatibilitatea femeii Capricorn cu bărbatul Scorpion

Bărbatul Scorpion pune mai mult accentul pe pasiune și emoții decât pe bani, ceea ce ar putea crea confuzii pentru femeia Capricorn. Aceasta nu înseamnă că femeia Capricorn este materialistă, ci pur și simplu este foarte bine calculată și orientată către priorități, pentru rezolvarea cărora sunt necesari și banii. Aici ar putea apărea unele conflicte, mai ales dacă unele trebuințe au rămas nerezolvate.

De asemenea bărbatul Scorpion o poate speria, cel puțin la început până ce se mai obișnuiește cu felul său de a fi. El este foarte pasional, energic în dormitor și foarte inventiv, spontan și fără prea multe limite, în timp ce ea nu consideră că ar trebui să iasă neapărat din confortul și rutina sa. Dacă va accepta însă depășirea unor bariere, va trebui să se simtă în siguranță.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Că valori comune în viață, ambii parteneri au multe de învățat unul de la celălalt. Femeia Capricorn învață să se bucure mai mult de prezent, în timp ce el va învăța cum să își organizeze mai bine pașii pentru a reuși în proiectele sale mai mici sau mai mari. De asemenea femeia Capricorn este loială, este o soție organizată care va ști să se descurce chiar și în situații dificile, își încurajează partenerul și rămâne o persoană pe care te poți bizui atunci când ai nevoie de un sfat sincer. Citeste mai departe in pagina 3 >>

Foto: By 4 PM production/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri