3 Ianuarie 2020 publicat în Horoscop 31 share-uri

O relație între femeia Capricorn și bărbatul din zodie de apă (Rac, Scorpion sau Pești) poate deveni foarte interesantă, în care cei doi învață reciproc unul de la celălalt cum să își găsească echilibrul în viață.

Compatibilitatea femeii Capricorn cu bărbatul Rac

Ei bine părerile sunt împărțite când vine vorba despre acest cuplu. Unii spun că rezultatul între pământ și apă este nămolul, dar alții spun că pământul fără apă nu ar da rod. Eu prefer să merg pe cea de-a două varianta și să spun că cei doi nativi au șansa să construiască o relație fascinantă, bine sudată, atunci când valorile în viață celor doi sunt relativ comune.

Având în vedere cele două păreri astrologice, ne este clar că soarta celor doi depinde în special de fiecare nativ în parte și de calitățile pe care aceștia pun preț în celălalt, dar și de defectele pe care le pot tolera, căci ce să facem, nimeni nu-i perfect.

Bărbatul Rac prezintă o viziune intuitivă asupra lumii, clădită pe emoții, relații, prieteni, familie. Femeia Capricorn vede întâi partea materială, este foarte bine calculată, nu face vreun exces teribilist și cântărește bine investițiile financiare. Este potisibil ca, în timp, bărbatul Rac să o vadă prea inflexibilă, previzibilă, cumva sobră pe femeia Capricorn, pe când aceasta îl poate considera prea infantil, distrat și concentrat prea mult pe aspecte din afara casei.

Dacă vor reuși să înțeleagă că fiecare are nevoile sale care nu trebuie încălcate sau schimbate, dacă își vor canaliza relația spre a-l ajuta pe celălalt să fie echilibrat și să își împlinească visurile și nu vor lupra să îl schimbe, atunci relația celor doi poate deveni profundă, se pot cunoaște atât de bine și vor învăța multe unul de la celălalt. Pot deveni un cuplu bine sudat și echilibrat. Citeste mai departe in pagina 2 >>

Foto homepage si int: By Dmytro Flisak, By ALPA PROD/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri