1. De unde imi iau inspiratia in viata mea si cum pot canaliza aceasta energie intr-o experienta concreta?
2. Cum ma pot conecta mai bine la inclinatiile mele creative practicand in mod mai asumat tipuri de activitati artistice.
3. Care sunt acele lucruri ce ma incanta si care imi aduc o raze de bucurie in viata si cum pot sa multiplic astfel de experiente?
4. Cum pot sa inteleg mai bine modurile cum pana acum am actionat impotriva mea? Cum ma pot auto-educa sa am mai multa grija de mine insumi?
5. Cum pot sa aduc mai multa compasiune asupra-mi si cum pot sa gestionez mai bine aspecte ale vietii despre care am o auto-critica aspra?
Sugestii practice pentru o perioada de reconectare la propriul sine, in perioada lui Neptun retrograd:
1. Fa plimbari lungi.
2. Tine un jurnal. Pune-ti propriile intrebari si lasa raspunsurile sa vina intuitiv.
3. Cultiva-ti o practica de meditatie acasa, conform unui program pe care sa il respecti cu asumare.
4. Reflecta asupra comportamentelor tale din trecut, constientizeaza modurile in care nu ai actionat cu onestitate fata de tine insuti si ceilalti.
5. Reflecta asupra momentelor cand ai facut orice ca sa scapi de anumite emotii sau temeri, negandu-le si fugind in diverse moduri. Exerseaza o privire externa asupra propriilor actiuni de acum sau din trecut.
Energia lui Neptun iti arata ca acum este momentul Autenticitatii! Momentul cand te vei conecta si la aspectele luminoase ale fiintei tale si la cele intunecate, imbratisandu-le… momentul cand vei incepe sa iti iubesti viata asa cum este.
Neptun retrograd este echivalentul unei primaveri din punct de vedere spiritual. Sa ne deschidem sufletele pentru a primi acest dar!
Foto: Pixabay
Foto homepage: Flickr/ Eddi van W.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?