19 Iunie 2017 publicat în Horoscop 136 share-uri

Numarul sufletului este acel numar care defineste esenta ta si dorinta inimii tale si se calculeaza utilizand vocalele numelui tau, asa cum apare pe certificatul de nastere. Frecventa acestui numar descrie cel mai de pret aspect al vietii tale.

Cum afli numarul sufletului?

In primul rand elimina toate consoanele numelui tau si apoi aduna echivalentul vocalelor ramase, dupa cum urmeaza:

1 pentru A
5 pentru E
9 pentru I
6 pentru O
3 pentru U

Sa luam de exemplu Amalia Diaconu.

In primul rand trebuie sa eliminam toate consoanele din acest nume. Rezultatul va fi: AAIA IAOU

Apoi trebuie sa adunam echivalentul numerologic al fiecarei litere si vom avea:

1+1+9+1+9+1+6+3= 31

Apoi reducem acest numar format din doua cifre la o singura cifra, tot printr-o adunare:

3+1= 4

Numarul sufletului pentru Amalia Diaconu este 4.

Interpertarea numarului sufletului: Ce spune numarul sufletului despre tine?

Numarul sufletului 1

Mai mult decat orice, oamenii care au numarul 1 ca numar al sufletului au dorinta imperativa de a fi primii in toate ariile vietii lor. Au o personalitate adesea excentrica. Le place sa iasa in evidenta si sa fie mereu in lumina reflectoarelor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Adora sa experimenteze, sa incerce mereu senzatii noi. Sunt persoane foarte deschise care adera cu usurinta la perspective noi, ceea ce le da un farmec in ochii oamenilor care nu detin aceasta capacitate. Oriunde ar fi ies in evidenta si prin spiritul lor energic se fac usor remarcati si agreati. Cei care detin aceasta energie in sufletul lor au „talentul” de a frange multe inimi in drumul lor prin viata. Cu greu le poti castiga devotamentul maxim de vreme ce singura persoana carora ei sunt cu adevarat fideli sunt chiar ei insisi!

Numarul sufletului 2

Indivizii care au numarul sufletului 2 au o dorinta profunda de a avea tot timpul dreptate. Lumea lor se rezuma doar la alb sau negru si nu suporta jumatatile de masura. In relatiile cu ceilalti se ghideaza dupa dictonul: „Ori ca mine, ori daca nu, la revedere!”

Se pot lauda insa cu o claritate iesita din comun si cu un spirit mai degraba pragmatic. Stiu intotdeauna ce isi doresc, ce cale sa aleaga. De aceea, succesul pentru ei este o chestiune deja asigurata in viata. Faptul ca pot sa mearga mai departe fara atasamente fata de oameni sau perspective le permite sa evolueze cu repeziciune si sa isi atinga obiectivele. Stilul lor transant ii tine insa la distanta pe oameni. Acestia preferand sa nu intre in relatii prea apropiate cu aceia care detin energia numarului 2 in suflet.

Numarul sufletului 3

Cei care poseda numarul sufletului 3 sunt atrasi in mod profund de absolut tot ceea ce inseamna frumusete. Scopul lor aici pe Pamant este acela de a se delecta cu toate aspectele posibile ale placerii. Au o persoanlitate bahica, le place sa traiasca grandios si uneori chiar, opulent. Iubirile lor sunt pasionale dar in acelasi timp fulgeratoare, avand „talentul” de a rani multe inimi.

Datorita chemarii sufletului lor, multi dintre aceia care poseda numarul sufletului 3 se ocupa cu domenii artistice, transmitand importanta frumusetii in lume.

Foto int art.: Shutterstock; Foto homepage: Shutterstock/ agsandrew

Citeste mai departe>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri