3. Daca te-ai nascut intr-o zi de 3, 8, 13, 18, 23, 28 – Roata
Foto: Inga Dudkina / Shutterstock.com
In diversele sale reprezentari, Fortuna este reprezentata uneori ca tinand intr-o mana o roata, o carma a unei nave, sau aflandu-se in spatele unei roti. Roata reprezinta un cerc mobil sugerand astfel miscarea circulara a norocului in viata noastra sau natura ciclica a vietii si a norocului, cu urcusurile si coborasurile sale. Totodata, roata reprezinta si un simbol al energiei care nu se epuizeaza niciodata si o premisa ca energia este cea care pune totul in miscare. Se pare ca vechii romani au inteles natura revolutionara a vietii: viata nu este niciodata liniara si presupune mobilitate, schimbare, dinamism.
Ai un suflet energic, dinamic, plin de viata si de dorinta de a straluci. Lucruri mari ies din mainile tale, iar mintea ta va calauzi multe drumuri in viata, nu doar pe cele proprii. Ai abilitatea de a pune lucrurile in miscare si de a-i mobiliza si inspira si pe altii inspre gasirea propriului drum. Poate ca uneori ti se pare ca nu ai existenta linistita pe care ti-ai dori-o si te simti coplesit de urcusurile si coborasurile prin care te trece destinul tau, insa tocmai acest lucru il face sa fie inedit si interesant.
Sufletul tau nu este construit pe coordinate fixe si stagnante si nu isi poate atinge potentialul complet decat prin miscare. Ai un foc interior care nu poate decat sa arda. Esti o persoana puternica, efervescenta, esti plina de vitalitate. Iubesti viata si viata te iubeste la randul ei. Iti vei implini destinul atunci cand vei intelege ca el nu tine de coordonate materiale si iti vei dezvolta mai mult si latura spiritual. Iubirea este o lectie pe care o ai de invatat in viata.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?