20 Aprilie 2016 publicat în Horoscop 44 share-uri

Cu cat de mult noroc ai venit pe lume? Citeste un horoscop fascinant, horoscopul Fortunei, si afla ce personalitate ai si care sunt directiile destinului tau adevarat!

2. Daca te-ai nascut intr-o zi de 2, 7, 12, 17, 22, 27 - Cornul Abundentei

Foto: durantelallera / Shutterstock.com

A detine un astfel de corn in arsenalul tau inseamna a detine si abilitatea de a oferi prosperitatea. Cornul pe care il poarta Fortuna cu ea este un simbol al abundentei, al valorii incomensurabile si al belsugului infinit. Initial se credea ca acest corn reprezinta un dar pe care zeul Jupiter l-a oferit femeilor care au avut grija de el. Intrucat cornul este recunoscut si ca un simbol falic, el era asociat si cu fertilitatea.

Ai un suflet care iubeste cunoasterea, evolutia, noutatea, cercetarea, reformarea, pe care vrei sa le aduci atat in propria viata, cat si in viata celorlalti. Existenta ta nu se va afla niciodata sub semnul banalului indiferent de locul sau tara in care traiesti si reusesti sa te faci remarcat intr-un fel sau altul prin abilitatile si talentele tale. Esti o persoana ambitioasa, luminoasa, calda, hotarata si stii bine ce iti doresti de la viata. Esti insa in acelasi timp sensibila si usor introvertita, iar dramele celor din jur au tendinta de a te destabiliza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Se poate intampla sa suferi o dezamagire in dragoste, insa atata timp cat reusesti sa te detasezi de ea si sa intelegi ca nu esti ceea ce ti se intampla, vei iesi invingator asupra propriului destin. Cei care se afla sub semnul Cornului abundentei sunt persoane speciale, al caror destin este oricum, numai obisnuit nu. Existenta ta sta sub semnul abundentei emotionale si materiale. Vei avea tot ce iti doresti, dar viata te va invata sa nu fii infatuat si sa multumesti pentru tot ce ai.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri