Noul an chinezesc al Maimutei Rosii incepe pe 8 februarie si are o amprenta energetica puternica pe care ar fi bine sa o folosim in avantajul nostru. 2016 este un an benefic actiunii, schimbarilor si Dragostei!
Daca anul trecut a fost unul al contemplatiei, 2016 este anul care ne impulsioneaza sa actionam si sa ne luam viata in propriile maini. Este momentul ideal pentru a crea schimbarea si a-ti pune in valoare ambitiile si oportunitatile prin intermediul actiunii. Anul Maimutei se vrea a fi deopotriva un an aventuros si zburdalnic si unul al telurilor bine delimitate. Marele avantaj de a ne afla in anul Maimutei este acela ca motivatia si comunicarea se vor intensifica si imbunatati. Umorul isi va relua locul binemeritat in vietile si preocuparile oamenilor, iar cei care activeaza in domenii in care se mizeaza pe creativitate si imaginatie vor straluci in acest an.

2016 este un an in care orice este posibil, insa posibilitatile sunt puse in practica prin eforturi individuale, iar nu colective. Spre deosebire de anul 2015, miscarile de grup nu vor avea acelasi impact rasunator de anul trecut. Inteligenta si gandirea agera vor fi recompensate anul acesta, la fel ca si abilitatea de a gasi solutii problemelor. Fa-ti planuri, insa pe termen scurt. Nu uita ca Anul Maimutei nu este tocmai cel mai bun an pentru a face planuri pe termen lung. Anul Maimutei este un an schimbator si amuzant, insa de multe ori haotic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Intr-un an al Maimutei, dezastrele naturale, daca sunt, au tendinta de a fi bruste si neprevazute. Fiind un an de foc, exista un risc mai sporit pentru aparitia de furtuni dramatice, uragane, tornade, eruptii vulcanice, fulgere devastatoare sau focuri izbucnite in locuri neasteptate, care se raspandesc cu rapiditate si sunt greu de controlat. Vestea buna este ca, intr-un astfel de an, elementul pamant este mai putin pregnant astfel incat cutremurele vor fi mai reduse anul acesta.

Per ansamblu, din punct de vedere al astrologiei chinezesti, in 2016 se prognozeaza o crestere economica la nivel global. Vanzarile vor creste pretutindeni si de aceea 2016 se anunta a fi un an grozav in domenii precum marketing si publicitate, dar si cultura si arta. Avand in vedere ca una din abilitatile Maimutei este aceea de a invata, educatia este un alt aspect bine evidentiat in 2016. Este recomandat sa te angajezi in cursuri si workshopuri despre care crezi ca te vor ajuta in viata ta de zi cu zi sau pe viitor si nu sa te axezi neaparat doar pe cele care te vor ajuta sa avansezi in cariera.

Foto: Julie anne Johnson / Flickr.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri