Prima luna plina a anului 2016 ne ofera semne bune, energie pozitiva, dinamism, incredere in viitor. Semnul care isi ofera forta Lunii, in data de 24 ianuarie este Zodia Leu!

Luna Plina se produce pe 24 ianuarie la ora 03:48. „Fata” va fi luminata complet, Luna aflandu-se la 180º de Soare. Luna va rasari după apusul Soarelui din directia opusa. In aceasta seară Luna va fi pe cer pe tot parcursul noptii, scrie www.astro-urseanu.ro.

PRIMA LUNA PLINA A LUI 2016: Luna Plina in LEU – 24 ianuarie 2016

Astfel, energia primei luni pline a anului ne provoaca sa avem mai mult curaj in tot ceea ce facem. Suntem provocati sa fim autentici si increzatori in ideile noastre, in magia persoanala. Este un moment astrologic care provoaca intelepciunea in noi.

Sub influenta acestei luni pline este posibil sa gasim in noi puterea de a da drumul trecutului si tuturor aspectelor negative din viata noastra. Sub influenta acestei luni pline in Leu, este posibil sa gasim curajul de a merge mai departe, auto-stima si dorinta de mai bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Poate fi un moment al iluminarii, un moment cand vom gasi raspunsuri la framantarile noastre. Acest eveniment astrologic ne aduce eliberarea din catusele unor situatii din care paream sa nu mai gasim iesire, pentru ca ne ajuta sa ne deschidem mai mult spre prezent. Cand traim mai mult in prezent, ne eliberam de durerile trecutului, energia vietii curge cu mai multa lejeritate si atunci, situatii care ne afectau isi pierd din forta, evaporandu-se, gasindu-si rezolvari neasteptate.

Imagine; Flickr/ Angela Marie Henriette

Luna Plina in Leu, energie buna pentru toata lumea

Profitati deci, de acest moment de inceput de an. Luna Plina in Leu este un semn bun pentru toata lumea.

Elephant Journal ne atrage atentia si ca, asteroidul Atena se afla intr-o conexiune cu Ciclul lunii de la inceputul lunii noi, din data de 9 Ianuarie 2016 si acum se va afla in opozitie cu Luna Plina.

15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Atena la vechii greci (sau Minerva la romani) este Zeita Intelepciunii, cea care cunoaste „nevazutul”, este independenta, curajoasa si puternica. Astfel, energia asteroidului isi va aduce si ea aportul in zone care tin de strategie, inteligenta, arta, argumente. De asemenea, aceasta ne aduce reusite in zona muncii.
Luna Plina din data de 24 ianuarie vine cu energia feminitatii mature, a puterii si intelepciunii feminine. Femeia care stie ce vrea, cine este si unde vrea sa ajunga.

Mai trebuie sa stim ca Luna Plina in Leu aduce cu sine si iesirea de sub influenta lui Mercur Retrograd, care ne va influenta pana in data de 25 ianuarie.

Iata de ce, in ziua lunii pline este bine sa ne gandim la vechi dorinte si idealuri, la sperantele noastre, la tot ceea ce ne dorim. E bine sa luam ce este bun din experienta trecutului, sa renuntam la ceea ce ne tinea inapoi si sa ne dorim sa renastem.

EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Cuvantul cheie al zilei va fi: Independenta. Asa ca nu iti fie teama sa iti desfaci aripile si sa zbori!!!

Imagine: Flickr/ Alice Popkorn

RITUAL DE LUNA PLINA PENTRU ACCESAREA INTELEPCIUNII TALE INTERIOARE

(VIA Elephant Journal)

1) Fa-ti timp sa privesti luna plina, sa te scalzi in lumina ei magica. Fii prezenta, admira si bucura-te.

2) Conecteaza-te la tine insati prin acest exercitiu:

Ia o foaie de hartie si raspunde urmatoarelor intrebari:

1. Zeita cui sunt?
2. Ce aspecte ale vietii patronez?
3. Care este cea mai adanca intelepciune a mea?
4. Cum pot sa imi aplic mai bine intelepciunea?
5. Cum o pot impartasi si celorlalti?

3) Pune ceea ce ai scris intr-un loc intim si sacru pentru tine. Aprinde o lumanare in acel loc care sa fie intr-o culoare puternica (galben, portocaliu, rosu) si da-i voie sa arda pana la capat.

4) Cere-le spiritelor tale calauzitoare un mesaj care sa iti vina in vis, despre ce ai putea sa faci ca sa pasesti si mai sigur pe calea recastigarii puterii tale interioare. La trezire, scrie ceea ce iti amintesti din acel vis, chiar daca e un detaliu mic.

Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith! Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Sa va bucurati de LUNA PLINA!


Foto homepgae: Flickr; Pacheco


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri