Noul an chinezesc al Maimutei Rosii incepe pe 8 februarie si are o amprenta energetica puternica pe care ar fi bine sa o folosim in avantajul nostru. 2016 este un an benefic actiunii, schimbarilor si Dragostei!

In 2016 simtim si comunicam mai usor, 2016 este un an benefic Dragostei!

Micile initiative precum deschiderea unei afaceri personale sunt si ele incurajate in acest an chiar daca acest lucru inseamna sa iti asumi riscuri calculate si sa iti urmezi dorinta inimii, lasand in urma siguranta unui job stabil. Energia lui 2016 sprijina astfel de demersuri si schimbari. Poti chiar gasi solutii neconventionale pentru unele probleme mai vechi. A indrazni sa fii altfel decat ceilalti iti poate aduce succesul in 2016.

Foto: bluesbby / Flickr.com

Foarte bine aspectat in Anul Maimutei sunt si calatoriile, din ce in ce mai multe persoane facandu-si planuri de calatorie. Mare atentie la sanatate anul acesta. Energia de foc a Maimutei vine la pachet si cu hiperactivitate sau insomnii si de aceea este indicat sa va menajati sanatatea si cu precadere sistemul nervos. Optati pentru hrana de buna calitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Focul aduce o energie mai dinamica, mai tinereasca, mai plina de viata, iar optimismul si bucuria vor veni in valuri de multe ori. Oamenii isi doresc sa vorbeasca mai mult unii cu ceilalti, sa rada mai mult, sa se joace mai mult, sa traiasca mai mult, sa socializeze mai mult. Emotiile joaca si ele un rol esential in comunicarea dintre oameni in 2016 si vor fi mai usor exprimate si transmise. Devine mai simplu sa actionezi in conformitate cu propriile emotii caci multe persoane simt nevoia de a-si deschide inimile si de a se lasa ghidati de intuitie. Merita mentionat si faptul ca oamenii au tendinta de a se simti mai fericiti in 2016, chiar si fara un motiv anume.

Un aspect negativ al Anului Maimutei este acela ca acest semn, pe langa aspectele sale pozitive, are tendinta de a aduce si dezorganizare si risipa. Acest lucru va conduce, nu in putine randuri, la sentimente de anxietate si frustrare. Tineti-va sub control temperamentul si mania, dar si tendinta de a va schimba prea repede preferintele. Anul Maimutei este si anul impulsivitatii, de aceea va sfatuim sa va ganditi de doua ori inainte de a lua decizii pripite sau de a spune lucruri necugetate.

2016 este un an benefic pentru dragoste si relatii, fiind insa intensificata latura afectuoasa ludica a acestora. Cuplurile si familiile sunt nevoite sa isi reconsidere relatiile de zi cu zi, spargand tiparele monotoniei si ale rutinei atunci cand acestea devin sufocante.

Pluteste in aer mai mult ca niciodata dorinta de a flirta, iar oamenii isi pun cu mai multa usurinta farmecul in valoare. Unele persoane va pot lua prin surprindere prin comportamentul lor asa ca incercati sa stati departe de tentatii, infidelitati sau relatii pe termen scurt daca nu sunteti adeptul lor.

Mai mult ca niciodata, intr-un an al focului, creste si atractia pentru magie, spiritualitate, pentru tot ceea ce inseamna spiritual si miraculos. Este pusa la incercare in acest an si capacitatea de toleranta a semenilor nostri. Vom invata sa acceptam cu mai multa usurinta diferentele dintre noi si sa fim mai deschisi fata de ceilalti.

Un Nou An Chinezesc cu frumusete, dragoste si impliniri!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri