Citeste horoscopul complet al lunii decembrie 2015 si vezi ce iti rezerva astrele pentru ultimele zile ale lui 2015:

Sagetator

Decembrie este o luna frumoasa si plina de emotii pentru tine mai ales ca iti ofera posibilitatea de a revedea persoane dragi pe care nu le-ai mai vazut de ani de zile. De asemenea, pe plan sentimental, partenerul de viata se va dovedi a fi cooperant si flexibil astfel incat veti reusi sa va rezolvati toate problemele practice pe care le aveati pe lista. Chiar daca spre sfarsitul lunii ai tendinta de a te simti mai stresata si mai emotionala decat de obicei, datorita timpului de calitate petrecut cu persoana iubita esti fericita si implinita si simti ca poti face fata oricaror provocari. O dragoste noua este posibila pentru nativii single datorita abilitatii acestora de a atrage persoana potrivita lor.

Capricorn

Decembrie este pentru tine o luna interesanta, dar si plina. Nu de multe ori ai tendinta de a te simpli coplesita si de a simti ca nu reusesti sa impaci responsabilitatile profesionale cu cele care tin de camin. Este doar o faza temporara in prima saptamana a lunii, caci in restul saptamanii nu doar ca reusesti sa ajungi la un echilibru intre cele doua, dar chiar excelezi si stralucesti atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Esti in centrul atentiei, iubita, admirata, apreciata ceea ce te face sa stralucesti si iti reda increderea in tine. Cu Luna plina in preajma Craciunului, asteapta-te ca in viata ta amoroasa sa aiba loc un eveniment important.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Varsator

Decembrie este o luna plina cu de toate pentru nativul Varsator, insa prioritara pentru tine in zilele acestei luni este mentinerea linistii interioare. Pentru nativii implicati in relatii dificile sau la distanta, decembrie poate inseamna si un sfarsit, dar si o renastere emotionala. De asemenea, prietenia este darul cel mai de pret pentru tine in aceasta luna, iar timpul petrecut in mijlocul prietenilor modalitatea cea mai eficienta pentru a te regenera spiritual. Totodata, Mercur aduce rezultate bune si succes pentru nativii Varsator care lucreaza in domenii ce tin de educatie, aprofundare studii, institutii. Sanatatea parintilor este importanta pentru tine luna aceasta.

Pesti

Notorietatea ta creste din ce in ce in luna lui decembrie. Iti este garantat succesul profesional, dar si posibilitatea de a lega parteneriate profitabile cu persoane din acelasi domeniu de interes. Totodata, acorzi o importanta deosebita si relatiei cu persoana iubita mai ales ca unele probleme emotionale ale acesteia iti ingreuneaza comunicarea cu ea. Incerci sa petreci cat mai mult timp cu familia si sa te bucuri cat mai mult de zilele de sarbatoare care bat la usa. Ai in vedere si o escapada romantica la munte alaturi de persoana iubita. Cele mai bune zile ale lui decembrie pentru zodia Pesti sunt 10, 12, 16, 19, 26.

Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri