Chiar daca luna septembrie se anunta a fi o luna dinamica si benefica pentru multe dintre zodii, cu precadere 3 zodii vor beneficia de conjucturile favorabile ale astrelor si de noroc in gradul cel mai inalt. Iata care sunt, in ordine aleatorie, cele 3 zodii super norocoase in septembrie 2015:

Taur

Foto: ladyphoto / Shutterstock

O imbunatatire considerabila in ceea ce priveste dragostea si relatiile va fi resimtita si de nativii Taur. Dupa o perioada de trei ani in care a cauzat numeroase probleme si discutii in cuplu, odata cu jumatatea lunii septembrie, Saturn va parasi casa relatiilor a Taurului. Pe de alta parte, incepand cu septembrie, il vom gasi pe Jupiter, astrul norocului, in casa dragostei si a sexualitatii Taurului. Ce inseamna acest lucru? Ei bine, pentru Taurii casatoriti sau aflati intr-o relatie va veni in sfarsit o perioada frumoasa si linistita din punct de vedere emotional, pentru cei single - mai agitata, dar la fel de speciala.

Dragostea va face parte in mod firesc din peisaj, iar sentimentul de implinire va veni si el la pachet. Planurile tale se concretizeaza unul cate unul, trebuie doar sa ai rabdare si sa crezi in ele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Viata se schimba in bine pentru multi Tauri incepand cu septembrie, iar pentru o parte din acesti nativi, rotitele universului se pun in miscare daca vorbim de copii, adoptii, fertilitate, schimbarea statutului marital.

Pe de alta parte, tonusul emotional inalt se va resimti si pe plan profesional unde eficacitatea ta va fi evidenta prin intermediul initiativelor si al ideilor ingenioase. Daca te aflai in cautarea unui job nou, care sa iti aduca implinire, dar si satisfactie financiara, sfarsitul lui septembrie iti poate aduce cele mai bune vesti in acest sens. Sanatatea va fi si ea infloritoare, insa mare atentie la ceea ce tine de stomac si intestine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri