Chiar daca luna septembrie se anunta a fi o luna dinamica si benefica pentru multe dintre zodii, cu precadere 3 zodii vor beneficia de conjucturile favorabile ale astrelor si de noroc in gradul cel mai inalt. Iata care sunt, in ordine aleatorie, cele 3 zodii super norocoase in septembrie 2015:

Balanta


Foto: ladyphoto / Shutterstock

Septembrie se anunta a fi o luna fericita asa ca bucura-te de ea. Conjuctura norocoasa dintre Venus si Marte nu va trece neobservata pentru nativii Balanta, mai ales ca se anunta o perioada plina de evenimente pozitive, emotii intense, distractie, dar si planuri pentru viitor. Mai mult, pozitia lui Uranus in casa relatiilor a Balantei aduce cu sine schimbari si surprize placute care vor da o noua dimensiune vietii tale. Una peste alta, in septembrie 2015, iti va fi usor sa rezolvi orice problema ce tine de latura senzorial-emotionala sau de comunicarea cu partenerul de viata.

Pentru nativii single, sunt sanse foarte mari ca dragostea sa apara fie la locul de munca /prin intermediul jobului, fie in anumite locuri ce tin de preocuparea ta pentru sanatate si frumusete (sala, salon de infrumusetare, clinica etc). Incearca sa participi si la seminarii sau workshopuri legate de spiritualitate caci au un impact pozitiv asupra sufletului tau si te vor ajuta sa te coordonezi mai bine inspre directia potrivita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In luna septembrie, afacerile iti merg destul de bine, iar pe plan financiar poti atinge cu usurinta succesul. Te bucuri de o viata sociala activa, ceea ce lasa loc pentru noi colaborari si proiecte care iti aduc castiguri suplimentare, dar si anumite beneficii. Gratie lui Uranus, increderea in tine este puternica, ceea ce te va ajuta sa negociezi anumite bonusuri de pe o pozitie superioara. Oportunitatile de cariera vor fi pe masura ambitiei tale mai ales pana pe 15 ale lunii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri