Eclipsa de luna care a avut loc in dimineata zilei de 28 septembrie a provocat in sens metaforic, eruptia unui vulcan, in viata amoroasa a fiecaruia dintre noi. Eclipsa a adus cu sine provocarea schimbarii de atitudine cu privire la relatia noastra de iubire, mai multa actiune, mai mult romantism in unele cazuri, sau dorinta de a pune punct legaturii, in alte cazuri.

Totusi, 3 zodii sunt cele care datorita acestui important eveniment astrologic vor trebui, cu precadere, sa parcurga un nou drum pe strada iubirii, in perioada ce urmeaza.

Foto: Flickr/ rubixcom

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Influenta eclipsei isi spune cuvantul in viata ta amoroasa, in moduri foarte evidente. Te simti mult mia vocala, mult mai pasionala. Ai nevoie sa raspunzi unui foc din tine insuti care nu te lasa sa ramai cu lucruri nespuse. Sinceritatea este de dorit in orice relatie pe care o avem, dar efectele ei sunt total impredictibile. Daca si impulsivitatea intra in joc, asa cum este cazul persoanelor nascute in Berbec, sinceritatea ne face sa castigam totul sau sa pierdem totul.

Acestea sunt riscuri pe care trebuie sa ti le asumi. Si, depinde din ce unghi de vedere privesti totul. Daca lasi sa se manifeste focul pasiunii si ti se raspunde in moduri similare, atunci esti un oaspete la banchetul iubirii. Iar daca nu, e timpul pentru o schimbare, nu? Mai bine este cu o persoana de valoare, pentru care sinceritatea sa fie de asemenea un punct cheie al sistemului sau de valori, decat o persoana fata de care nu poti fi chiar tu!

Iti recomandam si: Eclipsa TOTALA de Luna SANGERIE – 28 septembrie: Cel mai mare eveniment astrologic al anului!

Foto homepage: Flickr/ Super Luna Plina din data de 28 septembrie/ Imogene Huxham


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri