Eclipsa de luna care a avut loc in dimineata zilei de 28 septembrie a provocat in sens metaforic, eruptia unui vulcan, in viata amoroasa a fiecaruia dintre noi. Eclipsa a adus cu sine provocarea schimbarii de atitudine cu privire la relatia noastra de iubire, mai multa actiune, mai mult romantism in unele cazuri, sau dorinta de a pune punct legaturii, in alte cazuri.


Foto: Shutterstock/ Photosani

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este timpul ca si persoanele nascute in Zodia Cpricorn sa se lase purtate in magciul dans al Eclipsei de Luna carea a avut loc in data de 28 septembrie. A fost un moment astral care a pompat multa energie in viata persoanelor nascute in Zodia Capricorn.

Eclipsa de Super Luna s-a produs in casa Caminului si a Familiei. De aceea, in urmatoarea perioada, persoanele nascute in aceasta zodie vor resimti un nou impuls in aceasta zona. Mai multa liniste, mai multa intelegere si dragoste din partea celui iubit. Urmatoarea perioada te provoaca si la un fel de meditatie cu privire la relatia ta: Ce ai vrea sa schimbi? Care ar fi caile pe care ar trebui sa pornesti pentru a face aceasta schimbare? Reprioritizeaza-ti viata si incearca gasesti noi modalitati de a petrece mai mult timp cu partenerul sau persoana pe care o iubesti. Acest lucru va aduce schimbari pozitive.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță

Persoanele singure din Zodia Cpricorn se pot astepta la intamplari amoroase pozitive in urmatoarea perioada. Ai deschis portile dragostei?


Iti recomandam si: Eclipsa TOTALA de Luna SANGERIE – 28 septembrie: Cel mai mare eveniment astrologic al anului!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri