Chiar daca luna septembrie se anunta a fi o luna dinamica si benefica pentru multe dintre zodii, cu precadere 3 zodii vor beneficia de conjucturile favorabile ale astrelor si de noroc in gradul cel mai inalt. Iata care sunt, in ordine aleatorie, cele 3 zodii super norocoase in septembrie 2015:

Berbec


Foto: ladyphoto / Shutterstock

Gratie conjucturilor astrale puternice si pozitive, Septembrie 2015 se anunta a fi o luna mai mult decat benefica pentru nativii acestei zodii. Planeta Venus joaca un rol important in peisaj, guvernand casa cuplului pentru Berbec, dar si Marte isi va face simtita prezenta, aducand pasiune si senzualitate in relatia Berbecului. In relatia de cuplu a Berbecului, romantismul si comunicarea sunt elemente cheie. Incercati sa faceti cat mai multe lucruri impreuna si, de asemenea, incercati sa aduceti cat mai multa diversitate in relatia voastra.

Flexibilitatea la un nivel spiritual si senzual va poate aduce fericire si momente speciale in dragoste. Nativii single au cele mai mari sanse sa isi gaseasca sufletul pereche in cea de-a doua si a treia saptamana din septembrie.

Tot Venus este si cea care contracareaza si anumite efecte negative pe care le poate cauza Saturn la mijlocul lui septembrie. Pe de alta parte, Soarele aduce vitalitate si energie pentru Berbec, dar si sprijin in mai multe directii. Daca pana acum te-ai confruntat cu anumite probleme sau situatii ce pareau fara iesire, iata ca acum este momentul sa iti iei revansa. Solutiile apar cu usurinta si vei reusi sa iti castigi din nou echilibrul. Afacerile si proiectele tale infloresc indiferent de actiunile tale, insa este bine sa nu te culci pe o ureche. Nu incetini ritmul si vei avea parte de si mai multe oportunitati in viitor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto homepage: coka /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri