10 Iulie 2015 publicat în Horoscop 25 share-uri

Afla care dintre barbatii zodiacului sunt cei mai buni tatici din lume!

Barbatul rac are o imagine foarte frumoasa despre familie, imagine pe care incearca mereu sa o perefctioneze. Va avea intotdeauna o familie unita, o familie care se dezvolta frumos si ai carei membrii sunt acolo unul pentru celalalt de fiecare data cand au nevoie.

Capricorn

Barbatul Capricon face parte din sectiunea taticilor care isi rasfata copiii si le fac toate poftele. Pentru ca tot universal lui se invarte in jurul celor mici, pentru ca sunt motivul pentru care trec peste toate greutatile vietii, barbatul Capricorn isi priveste copiii cu dragoste in ochi si cu mandria de a fi tata.

foto: tatic in bucatarie, shutterstock

Est un barbat pentru care familia primeaza intotdeauna si face tot ceea ce este necesar pentru ca cei dragi sa fie fericiti si sa aiba intotdeauna o familie implinita. In acelasi timp, barbatul capricon este un sot desavarsit care isi respecta partenera si stie de fiecare data cum sa ii inveseleasca zilele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Alaturi de familie, barbatul capricon este cel mai fericit, cel mai implinit barbat, iar aceste lucruri i se citesc in privire ori de cate ori vorbeste despre cei dragi si ori de cate ori ii are aproape.

foto prrima pagina: tatic de fetita, shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri