10 Iulie 2015 publicat în Horoscop 25 share-uri

Afla care dintre barbatii zodiacului sunt cei mai buni tatici din lume!

Daca noi femeile suntem mai predispuse la a ne manifesta dragostea fata de copilasi, barbatii sunt de cele mai multe ori destul de reticenti in privinta acestui subiect. Le place sa admire familii cu multi copii, insa atunci cand sunt pusi in fata unei discutii care implica si un astfel de topic, se eschiveaza usor si incearca sa se scuze diplomat de fiecare data.

Sunt insa barbati care iubesc ideea de familie si mai ales iubesc copiii. Acest lucru se poate observa usor din comportamentul lor in preajma micutilor, dar si cu ajutorul caracteristicilor semnului zodiacal care ii reprezinta.

foto: tatic si bebelus, shutterstock

Berbec

Barbatul Berbec este unul dintre barbatii care nu isi pot imagina viata fara copii. Chiar daca la prima vedere par superficiali atunci cand vine vorba despre viata personala si intemeierea unei familii, in adancul sufletului sunt foarte sensibili la acest lucru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Isi imagineaza mereu o familie mare si frumoasa, cu multi copii care sa ii alerge prin casa si cu o sotie perfecta in rolul de mama, asa ca isi va alege partenera dupa criterii bine stabilite.

In postura de tata, barbatul berbec se implica in fiecare detaliu ce tine de cresterea si educarea copilului. Ii place sa petreaca timpul alaturi de micuti, sa ii invete lucruri noi si sa se sistreze aducandu-si cu placere aminte de copilarie.

Rac

Barbatul Rac se ghideaza in viata dupa principii foarte bine stabilite inca din tinerete. Este un barbat cerebral care stie ce isi doreste si mai ales stie cum sa obtina lucrurile respective. Este un familist convins si nu isi poate imagina viata fara un camin calduros si o familie numeroasa.

Cand vine vorba de copii, este taticul perfect, taticul rabdator care se ocupa de cresterea si educarea copilului, care este acolo de fiecare data sa isi ajute partenera si sa se implice in toate activitatile copilului.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri