Citeste previziunile complete pentru fiecare zodie a horoscopului si afla ce ti-au rezervat astrele din punct de vedere sentimental, profesional, dar si al sanatatii pentru cele 3 luni de vara:

Balanta – Horoscop vara 2015

Nativul Balanta are multe planuri pentru aceasta vara, insa cele mai importante pentru starea sa de spirit au in vedere relaxarea in compania celor dragi. Lunile estivale te prind bucurandu-te de soare si caldura pe meleaguri insolite. Comunicarea cu partenerul de viata se realizeaza in parametrii ideali si petreceti clipe fericite impreuna, exact ca la inceputul casniciei. Menajeaza-ti insa sanatatea si ai grija sa nu te expui prea mult la soare caci migrenele iti pot da tarcoale. August te prinde cu energie pozitiva si multa putere de munca, pregatind terenul pentru un septembrie excelent din punct de vedere profesional. Mai mult, s-ar putea ca la sfarsitul lui august sa primesti banii mult asteptati pentru un proiect deja finalizat.

Scorpion – Horoscop vara 2015

Scorpionul are parte de o vara productiva, chiar si in ciuda programului incarcat. Este drept ca nu aveti parte de distractia si relaxarea la care va asteptati, insa rezultatele pe care le obtineti merita toate eforturile. Fie finalizati un proiect important pentru voi precum achizitionarea unei noi masini, fie finalizati un proiect de casa in care ati investit timp si bani. Sunteti fericiti ca va puteti muta in noua locuinta cel mai scurt timp, poate chiar incepand cu luna iulie. Deconectati-va insa de stres si griji ori de cate ori aveti ocazia caci sanatatea va poate da batai de cap. In mijlocul lunii iulie, va puteti solutiona o problema de sanatate mai veche si care v-a dat mult timp bataie de cap.

Sagetator – Horoscop vara 2015

Vara vine la pachet cu vesti bune pentru nativii din Sagetator, mai ales in ceea ce priveste starea de sanatate a unei persoane dragi sau a cuiva apropiat din familie. Daca v-ati facut griji pana acum, iata ca este momentul sa rasuflati usurati. Daca ati avut de ceva timp in minte ideea mutarii intr-un alt oras, vara 2015 va favoriza acest aspect si va crea conjucturi benefice pentru a putea face acest lucru cu usurinta. Adaptarea se realizeaza treptat, dar nesperat de bine si fara dificultati majore. Daca aveti copii, acestia vor fi primii entuzismati de noutate. Mai mult, veti ajunge la concluzia ca a fost cea mai buna decizie pe care ati luat-o in ultimul timp si va veti felicita pentru asta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri