Citeste previziunile complete pentru fiecare zodie a horoscopului si afla ce ti-au rezervat astrele din punct de vedere sentimental, profesional, dar si al sanatatii pentru cele 3 luni de vara:

Capricorn - Horoscop vara 2015

Capricornii au si ei parte de o vara plina si frumoasa. Sunt creativi si plini de entuziasm si incepand cu luna iulie incep sa isi renoveze locuintele si sa isi puna in practica ideile lor inovatoare de reamenajare. Este un lucru care ii tine ocupati o buna parte a verii, iar initiativele lor sunt apreciate de partenerul de viata. In rest, se bucura din plin de compania rudelor apropiate si reusesc sa stabileasca o comunicare eficienta cu cei dragi. Nu vor fi schimbari majore in viata acestor nativi in vara 2015. Iunie este o luna pasnica, iulie creativa, iar august plina. Foarte posibil ca, profesional vorbind, sa va reorientati catre un nou domeniu de activitate care va aduce mai multa satisfactie.

Varsator – Horoscop vara 2015

Cu bune si cu rele, vara 2015 va fi pentru nativii Varsator una de neuitat. Multe dintre visurile si proiectele pe care acestia le-au initiat in ultimii ani au sanse de 90% sa se finalizeze in perioada estivala. Incet, dar sigur, construiti terenul propice viitorului la care visati. Partenerul de viata va intelege, va iubeste si va sustine in tot ceea ce faceti, asumandu-si la randul sau responsabilitatile complete ale unui viitor in doi. Este timpul si ca nativii nehotarati sa ia decizii importante in ceea ce ii priveste. Timpul nu mai are rabdare cu ei si vor trebui sa spuna fie da, fie nu unor decizii importante de viata. Castiguri semnificative vin pentru acesti nativi prin intermediul activitatilor de tip freelance. O perioada inedita si surprinzatoare va fi pentru acesti nativi sfarsitul lunii august cand surprizele astrale se vor tine lant pentru ei.

Pesti – Horoscop vara 2015

Vara 2015 va fi vara parteneriatelor pentru nativii Pesti si o vara fructuoasa din mai multe puncte de vedere. Reusiti sa incheiati noi relatii cu persoane sus-puse si sa semnati contracte importante, dar si sa atingeti din punct de vedere socio-profesional si financiar obiectivele pe care vi le-ati propus. Partenerul de viata se va bucura pentru succesul vostru, sarbatorind acest lucru printr-o vacanta binemeritata. Nu stricati frumusetea momentelor pe care le petreceti in doi din cauza unor chestiuni legate de orgoliu. Armonia este punctul vostru de sprijin in aceasta perioada si aveti nevoie de ea ca de aer. Nativii single traiesc clipe de neuitat prin intermediul calatoriilor, mai ales ca ele vor fi legate si de prezenta unei persoane aparte, cu care veti simti o conexiune puternica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri