5 Iunie 2015 publicat în Horoscop 80 share-uri

Celtii aveau obiceiul de a celebra ritmul naturii si erau atenti la mediul inconjurator, in functie de anotimpul pe care il traversau. Pentru ei, fiecare luna plina vorbea despre o personalitate anume. Ei au un zodiac al copacilor, unul al lunii si unul al animalelor. Zodiacul animalelor este bazat pe animalul care este cel mai proeminent intr-o anumita luna. Iata descrierea personalitatii fiecarui semn zodiacal, la celti.

Cerb (24 decembrie – 20 ianuarie)

Acesta este un semn al idealurilor si aspiratiilor. Persoanele nascute in acest semn zodiacal sunt determinate si rabdatoare in orice activitate pe care o intreprind. Sunt persoane mandre, pe care le poti consulta atunci cand ai nevoie de un sfat bun. Sunt persoane capabile si de asemenea foarte grijulii. Sunt in mod natural nobile. Cred in munca sustinta si au un sistem de valori bine definit, pe care il respecta cu sfintenie.

Foto: Shutterstock.com; femeie, femeie frumoasa

Foto homepage: Shutterstock.com; femeie

Pisica (21 ianuarie – 17 februarie)

Acest semn celtic se deosebeste prin istetime, are un al saselea simt care il ajuta sa inteleaga lumea in profunzime. Sunt persoane gentile, au compasiune si adora sa se exprime in moduri artistice, creative. Nu prea respecta regulile si se exprima cu multa senzualitate. Sunt fiinte cu adevarat pasionale. Iubesc senzatiile intense si sa se indragosteasca, sa priveasca mereu viata din noi si noi perspective care le inspira.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Sarpe (18 februarie – 17 martie)

Acest semn celtic semnifica o personalitate care in exterior pare a fi foarte rece, dar care are o viata interioara foarte intensa. Persoanele nascute sub acest semn sunt foarte meditative, isi pun mereu intrebari despre viata, sunt curioase, vor sa afle raspunsuri la intrebari existentiale. Sunt comunicatori foarte buni si pot sa fie uneori, incredibil de persuasivi. Daca sunt pasionati in legatura cu o cauza, se vor face "luntre si punte" ca sa isi atinga scopurile. Persoanele din aceasta zodie pot fi spontane si impredictibile, dar le place ca lucrurile sa fie facute asa cum vizualizeaza ele.

Citeste si: Horoscopul AUREI ASTRALE: Ce culoare are aura ta?

Horoscop 2016: Previziuni astrologice complete pentru fiecare zodie!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri