Citeste previziunile complete pentru fiecare zodie a horoscopului si afla ce ti-au rezervat astrele din punct de vedere sentimental, profesional, dar si al sanatatii pentru cele 3 luni de vara:

Rac – Horoscop vara 2015

Vrei cu orice pret sa ai vara pe care ti-o doresti si este foarte posibil sa faci anumite decizii gresite pe plan sentimental. Chiar daca esti atasata de o persoana din trecutul tau, poate ca este momentul sa accepti ca lucrurile nu vor mai fi niciodata cum au fost si ca este mai bine sa privesti inainte. De ce te sfatuim astfel? Fiindca soarta este de partea ta in aceasta vara si iti aduce posibilitatea de a cunoaste o persoana noua, cu care vei impartasi un grad mare de compatibilitate si care sa fie muuult mai potrivita pentru tine. Iulie si august promit schimbari in bine pentru nativii Rac aflati in relatii stabile. Cei care locuiesc cu partenerul de viata au in vedere cautarea unei noi locuinte si se vor bucura de armonie si intelegere in aceasta vara.

Leu – Horoscop vara 2015

Foto: femeie leu, Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Vara 2015 va fi o luna extrem de importanta pentru tine din punct de vedere al carierei. Deciziile profesionale pe care le vei lua in iunie creeaza premisele schimbarilor pe care le vei resimti in lunile iulie si august. Vara lui 2015 va fi o vara in care iti vor fi rasplatite ambitia si eforturile depuse. Este foarte posibil sa fii recompensat cu o suma mare de bani si, suplimentar, sa castigi si bani din proiectele in care ai investit in afara jobului. Meriti o vacanta binemeritata asa ca bucura-te de ea alaturi de familie si de cei dragi. Persoana iubita te sustine neconditionat si se va bucura alaturi de tine pentru recunoasterea meritelor tale profesionale.

Fecioara – Horoscop vara 2015

Esti dispus sa faci anumite schimbari in modul tau de a gandi, dar si in stilul tau de viata, iar acest lucru, chiar daca se realizeaza incet si cu dificultate, aduce numai schimbari de bine pentru tine. Prin urmare, pregateste-te pentru o vara plina de surprize, noi inceputuri si noi posibilitati. Chiar daca planul financiar nu este tocmai domeniul care iti va aduce cea mai mare satisfactie in aceasta vara, prin intermediul colaborarilor, poti obtine venituri suplimentare.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri