22 Ianuarie 2015 publicat în Horoscop 903 share-uri

Indienii americani credeau ca la nastere, fiecare dintre noi primeste un animal simbol care ii calauzeste pasii in viata.

Somon: 22 iulie – 21 august

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt electrice de-a dreptul. Ii impresioneaza pe cei din jur cu prezenta lor, cu felul lor de a fi si de a se exprima. Sunt motivatori in mod natural si astfel ii inspira fara mandrie pe cei din jur. Sunt persoane generoase si se simt implinite atunci cand reusesc sa ajute pe cineva.

Ele au o nevoie adanca sa se angreneze in ceva care sa le dea sens. Se implica in activitati care implica buna-starea familiei sau a societatii in ansamblu.

Urs: 22 august – 21 septembrie

Acestea sunt persoane pragmatice si metodice. De cele mai multe ori, persoanele nascute in aceasta zodie sunt „vocea ratiunii” in numeroase situatii mai dificile. De aceea, cei din jur simt ca se pot baza si pot avea incredere in ele.

Foto: Shutterstock.com; urs

Persoanele din zodia ursului au tendinta de a fi insa si foarte modeste, „la locul lor” altfel spus. Este un simbol al zodiacului indo-american al reuniunii, generozitatii si dragostei blande.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Corb: 22 septembrie – 22 octombrie

Corbii sunt persoane foarte entuziaste, antrepenori in mod natural. Nu trebuie sa faca prea mari eforturi pentru a-si accesa farmecul. Sunt de asemenea, persoane energice. In unele situatii devin mai melancolice si romantice.

Foto:Shutterstock.com; corb

Se indragostesc profund si sincer. De asemenea, in comunitate se comporta cu deschidere si adora sa isi cultive relatiile. Daca se lovesc de tensiuni, aceste persoane reusesc sa le aplaneze prin deschidere si disponibilitate.

Iti recomandam si:

Horoscop 2015 pentru TOATE ZODIILE! Ce SURPRIZE are pentru tine noul an

Horoscopul Italian al lui Amor pentru 2015

2015 - Anul Universal al lui 8. Energie Puternica, revanse Karmice, Castiguri materiale!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri