22 Ianuarie 2015 publicat în Horoscop 903 share-uri

Indienii americani credeau ca la nastere, fiecare dintre noi primeste un animal simbol care ii calauzeste pasii in viata.

Sarpe: 23 octombrie – 22 noiembrie

Multi samani indo-americani s-au nascut in aceasta zodie. Sarpele este natural in tot ceea ce face. Aceste persoane sunt foarte profunde si inteligente. Adora sa interpreteze lumea din jurul lor si sa gaseasca noi si noi sensuri.

Foto: Shutterstock.com; sarpe

Uneori sunt in mod nedrept perceputi ca fiind misteriosi si ascunsi tocmai pentru ca au preocupari mai neobisnuite. In aceeasi masura pot fi foarte de ajutor celor care au nevoie de ei. In iubire sunt persoane pasionale, sincere si autentice.

Bufnita: 23 noiembrie – 21 decembrie

Foto: Shutterstock.com; bufnita

Desi au personalitati schimbatoare, persoanele nascute in Zodia Bufnitei reusesc sa te copleseasca cu a lor caldura atunci cand simt ca pot oferi. Faptul ca simt nevoia sa se retraga uneori pentru a-si recalibra fortele interioare le face sa para a fi schimbatoare si cu toane. Cine reuseste sa ii inteleaga Bufnitei aceasta miscare de val care este personalitatea ei, poate sa descopere si cea mai profunda si autentica legatura.

Bufnitele pot fi buni artisti datorita sensibilitatii lor si de asemenea, nu ar trebui sa ne mire daca ii vedem aderand la cauze sociale sau implicandu-se in viata comunitatilor din care fac parte.

Gasca: 22 decembrie – 19 ianuarie

Persoanele nascute in aceasta zodie a nativilor indo-americani sunt foarte perseverente si ambitioase. Ele sunt determinate sa castige cu orice cost si nu ca sa aiba recunoasterea celorlalti, ci pentru propria satisfactie.

Foto: Shutterstock.com; gasca

Intr-o ambianta iubitoare, persoanele din aceasta zodie reusesc sa obtina cele mai frumoase rezultate in tot ceea ce intreprind. Au nevoie de calm si conexiune deplina cu persoanele iubite pentru a reusi.
Pot fi persoane pasionale si pline de umor.

Iti recomandam si:

Horoscop 2015 pentru TOATE ZODIILE! Ce SURPRIZE are pentru tine noul an

Horoscopul Italian al lui Amor pentru 2015

2015 - Anul Universal al lui 8. Energie Puternica, revanse Karmice, Castiguri materiale!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri