22 Ianuarie 2015 publicat în Horoscop 903 share-uri

Indienii americani credeau ca la nastere, fiecare dintre noi primeste un animal simbol care ii calauzeste pasii in viata.

Castor: 20 aprilie – 20 mai

Cei care fac parte din aceasta categorie se adapteaza la schimbari, reusesc sa depaseasca ce e greu cu usurinta.

Foto: Shutterstock.com; castor

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt eficiente si foarte responsabile. Sunt persoane responsabile atat in viata de familie, cat si in ceea ce priveste munca lor. Castorii au un sistem de valori bine definit si isi fac legaturi printre oameni care li se aseamana. Dar mai ales, castorii iubesc sa iubeasca, de aceea sunt parteneri ideali.

Caprioara: 21 mai – 20 iunie

Acest simbol al indienilor americani este caracterizat de multa gratie si sensibilitate. Persoanele nascute in aceasta zodie ii inspira pe ceilalti si privesc viata in profunzime.

Foto: Shutterstcock.com; caprioara

Sunt in aceeasi masura persoane inzestrate cu umor si capacitatea de a vocaliza ideile pe care le au, astfel incat reusesc sa ii magnetizeze cu usurinta pe cei din jur. In relatiile de iubire sunt persoane grijulii si rabdatoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Ciocanitoare: 21 iunie – 21 iulie

Foto: Shutterstock.com; ciocanitoare

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt de incredere! Te poti baza pe o persoana nascuta in zodia Ciocanitoarei. Acesti oameni stiu sa isi pastreze cuvantul dat si ofera cu mare dragoste iubirea si preocuparea lor, fata de cei din jur.

Pot fi de asemenea, parinti superbi. In iubire se manifesta cu romantism si sensibilitate.

Iti recomandam si:

Horoscop 2015 pentru TOATE ZODIILE! Ce SURPRIZE are pentru tine noul an

Horoscopul Italian al lui Amor pentru 2015

2015 - Anul Universal al lui 8. Energie Puternica, revanse Karmice, Castiguri materiale!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri