Citeste horoscopul complet al Lunii Decembrie 2014 si afla ce te asteapta in dragoste in ultimele 31 de zile ale anului!

Balanta

Viata ta va fi una ocupata si agitata in luna decembrie. Socializarea este una din placerile vinovate ale lunii, cu potential de a-ti aduce alaturi persoana iubita daca esti o Balanta single. Chiar daca o sa cunosti pe cineva interesant la inceputul lunii, este foarte posibil ca relatia sa nu debuteze imediat. Din dorinta de a te proteja emotional de eventualele dezamagiri, te angajezi intr-o perioada de proba, cu incercari si tatonari de ambele parti. Daca treceti marele test, asteapta-te la ceva suprize. Vei fi surprins de directia in care se vor duce lucrurile si cat de apropiati va simtiti unul fata de celalalt. Persoana respectiva te fascineaza din punct de vedere intelectual si spiritual si te va ajuta sa evoluezi intr-un fel in care nimeni altcineva din viata ta nu a facut-o. Daca esti casatorit sau implicat intr-o relatie stabila, majoritatea zilelor decembrie vor fi linistite pentru tine. Daca nu cadeti de acord in privinta modului in care va veti petrece sarbatorile, incercati sa gasiti o cale de mijloc.

Scorpion

Decembrie se anunta a fi o luna incitanta si neobisnuita pentru multi dintre Scorpion. Pregatiti-va sa fiti provocati si sa va testati limitele, dar si sa stati o buna perioada a lunii fara partener. In multe cupluri in care este implicat si Scorpionul, conjucturile astrale vor fi de asa natura incat se vor crea despartiri temporare. Atentie, nu facem referire la rupturi emotionale, ci la distante fizice. Foarte posibil sa fiti nevoiti sa stati separat de partener pentru o perioada de 1-2 saptamani la sfarsitul lunii. Se va dovedi insa a fi o perioada prolifica din punct de vedere emotional caci va va ajuta sa va clarificati sentimentele fata de partener. Dorul revederii va fi insa puternic. Veti invata ca nimic nu este mai pretios pe lumea aceasta decat sentimentul de a fi acasa langa partenerul de viata. Nativii single se lasa prinsi in povesti de dragoste nascute prin intermediul calatoriilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri