Citeste horoscopul complet al Lunii Decembrie 2014 si afla ce te asteapta in dragoste in ultimele 31 de zile ale anului!

Sagetator

Chiar daca prima parte a lunii decembrie se doreste a fi plina de romantism, pasiune si iubire, in ultimele doua saptamani din decembrie accentul va cadea mai mult asupra laturii practice. Anumite preocupari financiare sau materiale vor sta in centrul activitatilor cuplului in care este implicat un Sagetator. Foarte posibil sa aveti in vedere mutarea intr-o alta locuinta sau un alt oras. Poate ca nu este tocmai perioada cea mai potrivita pentru a va concentra asupra acestor lucruri, insa faptul ca le-ati amanat in urma cu ceva timp va obliga sa le rezolvati acum. Aveti insa ceva de invatat de aici: faptul ca dragostea poate creste in orice circumstante atata timp cat manifestati intelegere si toleranta fata de celalalt. Intelegeti totodata ca va puteti sprijini reciproc oricand si ca aveti in persoana iubita nu doar un iubit, ci si cel mai bun prieten.

Capricorn

In cuplul, familia si caminul Capricornului se instaureaza inca de la inceputul lunii decembrie o atmosfera calma din punct de vedere energetic, aducatoare de pace. Venus intra in Capricorn pe 10 decembrie. Chiar daca pot interveni anumite conflicte fie intre membrii familiei tale, fie intre tine si partenerul de viata, de data aceasta tu vei fi catalizatorul armoniei. Simpla ta prezenta aplaneaza conflictele, iar intelepciunea ta te ajuta sa stingi din fasa acele mici neintelegeri care ar putea degenera in certuri. Chiar daca conjuctia dintre Venus si Pluto creeaza anumite tensiuni in cuplul Capricornului, sub atenta ta supraveghere si indrumare, lucrurile merg cat se poate de bine in relatia ta de dragoste. Si nici sa nu-ti treaca prin cap ca te afli singura in acest drum al pacii pe care l-ai ales. Nu. Partenerul iti raspunde in aceeasi maniera, dand la randul sau dovada de calm si intelegere in situatii destul de complexe. Felicitari si sa o tineti tot asa! Pentru nativii single, cele mai mari sanse de a-si cunoaste sufletul pereche apar intre 20-31 decembrie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri