Citeste horoscopul complet al Lunii Decembrie 2014 si afla ce te asteapta in dragoste in ultimele 31 de zile ale anului!

Leu

Foto: Planete, astrologie @Shutterstock

Cu Jupiter aflandu-se inca din vara in casa sexualitatii Leului si cu Marte care se muta inca de pe 5 decembrie in Casa Relatiilor, nu este de mirare ca luna va fi una agitata pentru multi dintre acesti nativi. Emotiile sunt puternice, energiile intense, dorintele sexuale mai accentuate decat altadata. Cuplul in care este implicat Leul se reconecteaza prin puterea emotiilor si a trairilor, dar si prin cea a senzatiilor. Ai inspiratie, ai spontaneitate, esti dispus sa incerci lucruri noi, iar sexualitatea ta este debordanta. Chimia sexuala se traduce si printr-o chimie emotionala. Chiar daca aveti tendinta de a face gesturi si lucruri nebunesti luna aceasta, va sfatuim sa va temperati aceasta tendinta si sa nu va dedati intru totul pasiunii. Pastrati-va o doza de luciditate pentru a evita situatiile dramatice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux

Fecioara

Odata cu data de 10 decembrie, Venus, Soarele si Mercur viziteaza pe rand casa dragostei a Fecioarei asigurandu-se ca exista un echilibru in lucruri in ciuda situatiilor usor haotice care pun stapanire pe viata ta domestica si familiala. Te simti coplesit de ceea ce se intampla in viata personala. Sunt prea multe schimbari cu care ai de-a face si prea multe lucruri de facut. In loc sa le rezolvi incet si cu calm, ai tendinta de a te lasa coplesit de ele. Poate ca schimbarea prioritatilor ar fi o solutie pentru a iesi din impas. O alta solutie buna ar fi si solicitarea sprijinului partenerului. Maturitatea, responsabilitatea si sentimentul de control de care da dovada acesta te vor ajuta sa iti recastigi echilibrul emotional. Puterea atractiei functioneaza si ea maxim in aceasta perioada. Prin urmare, daca esti single si iti doresti sa atragi in viata ta o persoana potrivita tie mizeaza pe capacitatea ta de atractie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri