Descopera care sunt cele 3 zodii care sunt nevoite sa faca fata unui nou val de schimbari venind dinspre planul astrologic si cum reusesc sa le transforme inspre beneficiul lor:

Scorpion

Poate ca luna noiembrie nu incepe in tonul in care ti-ai fi dorit, insa cu siguranta nu este cazul ca ii subestimezi energia. Pe plan personal, anumite divergente cu persoana iubita te pun pe ganduri si te fac sa iti pui anumite semne de intrebare. Nici pe plan profesional, lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori si este foarte posibil ca inceputul lunii sa aduca pentru tine anumite momente de presiune. Te simti suprasolicitata la locul de munca si vei gasi dificil sa te ridici la asteptarile sefului tau. Aceasta energie astrala negativa se va disipa insa in curand si mijlocul lunii noiembrie aduce cu sine o explozie de energie pozitiva.

Vei face fata cu brio solicitarilor profesionale, iar dupa ziua de 14 noiembrie, astrele vor fi din nou de partea ta, ajutandu-te sa iti atingi telurile propuse initial. Este momentul ideal sa iti asumi rolul de lider si noile responsabilitati care vin odata cu acest lucru. Si ceea ce te bucura cu adevarat este faptul ca vei avea de partea ta si sprijinul total al partenerului de viata. Meritele iti vor fi recunoscute profesional si personal, iar acest lucru iti va creste increderea in sine. In plus, recompensele financiare nu vor intarzia nici ele sa apara. Noul salariu (sau marire de salariu) este pe masura abilitatilor, muncii si eforturilor pe care le-ai depus. Esti multumita de lucrurile bune care ti se intampla. Iti vei putea indeplini astfel cateva din lucrurile la care te gandeai de mult: renovarea locuintei, o achizitie importanta in casa, achitarea unor datorii, cumpararea unor bunuri mult visate pentru cei dragi (copil, sot, parinti) etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Foto: Zodie, Scorpion via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri