Descopera care sunt cele 3 zodii care sunt nevoite sa faca fata unui nou val de schimbari venind dinspre planul astrologic si cum reusesc sa le transforme inspre beneficiul lor:

Viitorul nu suna nici bine, nici rau. Pentru anumite semne zodiacale viitorul suna a... schimbare. Pentru anumite zodii ale horoscopului, luna noiembrie 2014 vine la pachet cu unele surprize. Descopera care sunt cele 3 zodii care sunt nevoite sa faca fata unui nou val de schimbari si cum reusesc sa le transforme inspre beneficiul lor:

Varsator

Foto: Constelatia Varsatorului, Shutterstock

Indiferent de evenimentele care v-au destabilizat si zdruncinat lumea in ultima perioada de timp, este momentul sa mergeti mai departe. Vrand, nevrand, odata cu luna noiembrie incepe o noua etapa in viata Varsatorului. O serie de circumstante astrale il obliga pe acest nativ sa se implice activ in propria viata si sa faca ceva pentru a-si imbunatati propria conditie. Un cumul de decizii intense luate in noiembrie atrag o serie de schimbari in 2015. Cu Saturn deplasandu-se in semnul Scorpionului, Varsatorul va fi capabil sa confrunte si sa accepte viitorul facand planuri si strategii pentru el.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Chestiuni practice ce tin de casa, locuinta, mutarea in alt loc sau o alta tara trebuie rezolvate si vor fi rezolvate cu brio daca reusiti sa va organizati si sa acceptati schimbarea ca atare, fara a va impotrivi ei. Sa nu va fie teama ca o sa epetati greselile din trecut sau ca nu o sa aveti suficienta energie pentru a realiza ceea ce v-ati propus. Mercur se asigura ca aveti suficiente rezerve de energie pentru a rezolva toate problemele cu care te confrunti. Directia afacerilor si a antreprenoriatului va fi una pozitiva si constructiva pentru cei din Varsator. In ceea ce priveste dragostea, veti avea parte de anumite momente exceptionale alaturi de partener. Cu toate acestea, evitati sa planificati pe termen lung si luati lucrurile pas cu pas, metodic.

Foto homepage: Toamna via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri