Descopera care sunt cele 3 zodii care sunt nevoite sa faca fata unui nou val de schimbari venind dinspre planul astrologic si cum reusesc sa le transforme inspre beneficiul lor:

Sagetator

Foto: Semn Sagetator, Shutterstock

Afacerile, parteneriatele, situatiile profesionale in care trebuie sa va reinventati si sa aratati celorlalti de ce sunteti capabil va aduc in centrul succesului in luna noiembrie. Mai multe oportunitati de afaceri vin de unde nu v-ati fi asteptat, dintr-o directie si un teritoriu in care nu ati mai calcat pana acum. Chiar daca unele usi s-au inchis in mod surprinzator pentru acesti nativi, altele noi sunt dispuse sa se deschida. Marile schimbari ale lunii noiembrie vin insa pentru nativii Sagetatori dinspre domeniul personal. In relatia cu partenerul de viata, Venus vine cu o energie puternica, asigurandu-se ca si cele mai mici neintelegeri se vor dizolva.

Daca pana acum nu cadeati de acord in privinta anumitor aspecte extrem de importante pentru viitorul relatiei voastre, iata ca a venit vremea sa le depasiti si sa va uniti fortele pentru a avansa si progresa in relatia voastra. Un ALTCEVA astral va ghideaza relatia de dragoste si o supune transformarii. Iar daca nu este suficient de sudata, exista riscul unei despartiri. In cazul insa in care relatia este una puternica, asteptati-va ca viata voastra impreuna sa ia cu totul alta turnura. Poate ca decideti sa mariti familia, poate ca luati hotararea de a locui impreuna, doar voi doi, sau poate ca decideti sa plecati amandoi in calatoria vietii voastre. Un lucru este sigur: la capatul acestui drum nu veti mai niciodata la fel. Veti fi mai bine si veti fi mai bine in doi (sau 3 :) ).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri