Astrologia Curajului: Top 3 cele mai neinfricate Zodii

12:05, 15 Mai 2014 publicat în Horoscop7 share-uri

Ca vrem sau nu sa accept acest lucru, viata seamana cu un 'montagne russe', dintr-un parc de distractii. Unii dintre noi facem mai bine fata schimbarilor, problemelor si provocarilor si „de vina” este poate, si Zodia! 3 zodii detin aceasta calitate – puterea de a face fata intamplarilor cu detasare si curaj. Neinfricarea de a ne lasa purtati de aripile destinului, increzatori ca indiferent cat de greu sau provocator ar fi acum, viata ne ofera in fapt, cele mai bune solutii, pe care le-am putea imbratisa, cu mai multa detasare. Sa invatam de la acesti curajosi ai Zodiacului!

Sagetator

Foto: Shutterstock.com; sagetator, arcas, curaj

Nici nativii si nativele in Sagetator nu sunt persoane mai putin curajoase, ba chiar, setea lor de libertate si aventura ii/le poarta in cele mai neasteptate situatii. Acest lucru nu le opreste pe aceste persoane sa caute, sa fie curioase, Sagetatorii fiind mereu pe drumul schimbarilor. Daca esti un nativ tipic din aceasta Zodie, in mod natural nu suferi rutina si cauti mereu senzatia de zbor.

Citeste si:
Horoscopul detaliat pentru Decembrie 2020: Previziuni complete...
Horoscopul detaliat pentru...

Daca Icar a existat, a fost Sagetator cu siguranta! Creativ, neinfricat si mereu gata de riscuri, doar de dragul libertatii. Avand o personalitate magnetica, persoanele din Zodia Sagetator atrag multi oameni speciali in viata lor, adesea persoane ce le inteleg si le sprijina firea debordanta. Sagetatorii adora buna-dispozitie si optimismul. Calitatile acestei zodii ne pot inspira pentru mai mare incredere in Prezent si Viitor, lasand in urma trecutul apasator si nefolositor.

Citeste si:
Foc, libertate și pasiune în stare pură. 10 Secrete bine descifrate...
Foc, libertate și pasiune în...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri