Horoscopul cuplurilor incompatibile din punct de vedere karmic

12:05, 5 Mai 2014 publicat în Horoscop217 share-uri

Incompatibilitatea karmica tine mai ales de diferentele de caracter ale zodiilor care ar putea duce cu timpul la incarcarea negativa a karmelor celor doi parteneri.

In astrologie, compatibilitatea sentimentala se calculeaza pe baza elementelor naturale si se crede ca cele mai compatibile cupluri de zodii sunt cele care apartin aceluiasi element, urmate apoi de elementele complementare. Spre exemplu, zodiile de foc se vor intelege excelent cu alte zodii de foc dar si cu cele de aer.

Incompatibilitatea karmica nu tine cont neaparat de acest procedeu cat de diferentele de caracter ale zodiilor care ar putea duce, cu timpul, la incarcarea negativa a karmelor celor doi parteneri.

Citeste si:
Psihologie: De ce simt fumătorii că nu pot 'lăsa țigara din mână'?
Psihologie: De ce simt...

Cuplul Berbec cu Capricorn

Berbecul este o zodie de foc, activa care mizeaza foarte mult pe latura fizica a vietii. Este un semn cu foarte mult curaj insa uneori poate fi imprudent sau razbunator. Ii plac schimbarile si se adapteaza foarte repede. De fapt, un mediu monoton si foarte stabil nu este favorabil dezvoltarii acestei zodii. Aventurier din fire si foarte competitiv, se va avanta in cele mai complicate proiecte fara sa ia in calcul toate riscurile posibile.

Tot din lipsa de prudenta, Berbecul este predispus la accidente, in special pana in jurul varstei de 25 de ani, moment in care se va face simtita in aceasta directie prezenta ascendentului.

Citeste si:
Horoscop la Lună Nouă (12 APRILIE): Influențe astrale asupra vieții...
Horoscop la Lună Nouă (12...

Isi poate face datorii karmice in special catre un nativ in Capricorn . Aceasta zodie de pamant este intruchiparea spiritului practic si a sarcinilor rezolvate cu solutii prestabilite. Prin urmare, nu este cel mai inovativ semn al zodiacului. Faptul ca este la fel de competitiv, daca nu cumva chiar mai mult decat Berbecul poate duce la probleme serioase in cuplu. Competitia se va manifesta nu doar in sfera profesionala cat se va desfasura acasa, intre aceste doua orgolii fara masura.

Nativul in Capricorn este ambitios si va incerca sa urce cat mai sus pe scara sociala in timp ce Berbecul nu are astfel de aspiratii. O alta mare problema care ii poate incarca din punct de vedere karmic pe cei doi nativi apare atunci cand se ciocnesc atitudinile pline de aventura ale Berbecului cu nevoia Capricornului de stabilitate, precum si cu doza acestuia de conservatorism.

Citeste articolul integral pe Kudika.ro

Foto homepage: Yin, Yang via Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri