15 Mai 2014 publicat în Horoscop 33 share-uri

Ca vrem sau nu sa accept acest lucru, viata seamana cu un 'montagne russe', dintr-un parc de distractii. Unii dintre noi facem mai bine fata schimbarilor, problemelor si provocarilor si „de vina” este poate, si Zodia! 3 zodii detin aceasta calitate – puterea de a face fata intamplarilor cu detasare si curaj. Neinfricarea de a ne lasa purtati de aripile destinului, increzatori ca indiferent cat de greu sau provocator ar fi acum, viata ne ofera in fapt, cele mai bune solutii, pe care le-am putea imbratisa, cu mai multa detasare. Sa invatam de la acesti curajosi ai Zodiacului!

Leu

Foto: Shutterstock.com; leu, pisica, curaj

Le sta in caracter nativilor din Zodia Leu, incapatanarea de a nu se lasa batuti. Niciodata! Tocmai de aceea, pe ei, pericolele nu ii sperie. Pe nativii din Leu, schimbarile si perioadele mai dificile ii stimuleaza sa evolueze si sa isi descopere forte nebanuite. De aceea, persoanele nascute in Zodia Leu reusesc sa exercite o influenta atat de puternica asupra noastra, sa ne inspire cu forta si determinare. Leii au o aura regala de aceea ies adesea in evidenta. Persoanele din aceasta zodie isi construiesc o stima de sine crescuta si tocmai din acest motiv, nu accepta „sa se dea invinsi”.

Un Leu nu se va feri niciodata sa preia „fraiele”, sa isi asume luarea de decizii pentru a trece cu bine peste un moment mai greu. Gandesc cu detasare o situatie si sunt capabili sa faca cele mai bune alegeri, chiar si in conditii de stres maxim.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Iti mia recomandam si:

Horoscop: Top 3 zodii de barbati gelosi

Horoscop: Topul zodiilor cu noroc la bani in 2014

Horoscop: Top 3 cele mai de SUCCES semne ale zodiacului


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri