Primavara este un timp al renasterii si al bucuriei dedicat tuturor. Este un moment cand trebuie sa simtim plenitudinea naturii si sa ne lasam cuprinsi de vraja sa. Trei zodii sunt insa favorizate de astre in Primavara lui 2014, simtind mai acut forta si magia schimbarii.

Rac

Foto: Shutterstock.com; Horoscop, Rac, zodiac

In Martie, Soarele se asociaza in mod favorabil pentru tine, cu Uranus in Pesti, ceea ce inseamna ca in tot acest timp iti vei putea lua o perioada buna de relaxare, detasare. Este un timp prielnic pentru regasirea interioara, cand este bine sa te indepartezi putin chiar si de cei dragi, doar ca sa fii mai aproape de tine insuti!

Este timpul sa contempli frumusetea naturii, sa simti cum renaste totul si cum linistea te cuprinde. Relaxarea n-a facut nimanui niciun rau. Este atat de bine sa iti ingaduieste momentele de linistire, pentru a o lua de la capat cu mai multa energie sufleteasca si capacitate de a darui si celor din jur! Primavara aceasta iti face in mod fundamental bine si este ideal sa reusesti sa te bucuri de aceasta perioada. Linistea sufleteasca iti aduce satisfactii si in viata de familie, observi cum comunicarea devine fluida si momentele alturi de cei dragi, nepretuite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

De la sfarsitul lui Mai, cu Marte care intra in semnul tau, viata va primi un alt tonus si vei simti nevoia sa te angrenezi, in mod firesc, dupa o perioada de liniste, in activitati provocatoare: noi proiecte la serviciu sau acasa- reamenajarea sau redecorarea locuintei, de exemplu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri