15 Martie 2013 publicat în Horoscop 458 share-uri

Cand il ai pe Saturn retrograd in astrograma, este ca si cum, intr-un anumit domeniu al vietii, te-ai afla in fata unei comisii de evaluare exigente, care nu te lasa sub nicio forma sa treci examenul fara sa fii invatat serios. Partea buna este insa ca, odata ce iti dai seama de necesitatea reala a studiului, poti obtine maxima in acest sector de viata.

Este posibil sa treci prin mai multe greutati in obtinerea banilor, insa odata ce ai invatat sa-i administrezi eficient, bunastarea financiara va deveni o constanta in viata ta.

Harta natala cu Saturn retrograd in Gemeni

Atunci cand in harta natala ai planeta Saturn retrograda in Gemeni, lectia pe care o ai de invatat de refera la a comunica clar si pe intelesul tuturor. De multe ori ai tendinta de a pune placerea oratorica mai presus de intentionalitea practica a mesajului transmis.

De asemenea, este posibil sa iti fie teama uneori de a le comunica celor apropiati anumite adevaruri incomode. Insa odata ce vei invata sa comunici simplu si deschis cu ceilalti, vei cunoaste o imensa satisfactie personala.

Harta natala cu Saturn retrograd in Rac

Atunci cand in astrograma ta planeta Saturn este retrograda in Rac, ai de invatat lectia stabilitatii emotionale si a comunicarii autentice cu membrii familiei. Intensitatea cu care traiesti fiecare emotie te poate impiedica acum sa ai o atitudine obiectiva fata de situatiile de viata prin care treci, mai ales atunci cand este vorba despre familia ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Cu toate acestea, odata ce vei invata sa apreciezi sustinerea oferita de familie la adevarata ei valoare, vei descoperi ca si emotiile tale se vor echilibra, aducandu-ti foarte multa implinire pe plan sufletesc.

Foto@Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri