15 Martie 2013 publicat în Horoscop 458 share-uri

Cand il ai pe Saturn retrograd in astrograma, este ca si cum, intr-un anumit domeniu al vietii, te-ai afla in fata unei comisii de evaluare exigente, care nu te lasa sub nicio forma sa treci examenul fara sa fii invatat serios. Partea buna este insa ca, odata ce iti dai seama de necesitatea reala a studiului, poti obtine maxima in acest sector de viata.

Semnificatia lui Saturn retrograd in harta natala

Considerat <Pazitorul karmei> sau <Marele invatator>, Saturn retrograd iti indica o repetare a karmei, adica o lectie de viata pe care nu ai reusit deloc sa o aprofundezi in viata anterioara sau timp de mai multe vieti la rand. Acum ti se da din nou sansa de a lucra la aceasta lectie de viata, astfel incat sufletul tau sa intre pe drumul deplinei sale evolutii.

Seriozitatea si restrictiile pe care Saturn retrograd le aduce in viata ta sunt totusi extrem de benefice pentru tine in prezent. Ele te ajuta sa-ti disciplinezi energia, sa-ti concentrezi eforturile si sa ajungi, cu rabdare si perseverenta, la realizari durabile in domeniul de viata indicat de pozitia lui Saturn in zodie.

Prin calculul astrogramei vei afla daca Saturn a avut o miscare retrograda la momentul nasterii tale si in ce fel se manifesta influenta lui restrictiva in viata ta (daca planeta Saturn era retrograda atunci cand te-ai nascut, va fi marcata cu un R in dreptul ei). De asemenea, vei afla in ce domeniu al vietii iti poti descoperi acum resurse nebanuite de concentrare si intelepciune, care iti vor fi de mare ajutor pe drumul evolutiei personale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Harta natala cu Saturn retrograd in Berbec

Atunci cand in harta natala ai planeta Saturn retrograda in Berbec, ai de invatat lectia asumarii deplinei responsabilitati pentru opiniile si faptele tale. S-ar putea sa iti fie inca frica de a spune direct ceea ce crezi sau de a-ti urma intru totul idealurile. Renuntarea la compromisuri si manifestarea corecta a vointei sunt atitudinile care, odata cultivate, te vor ajuta cel mai mult in aceasta viata.

Harta natala cu Saturn retrograd in Taur

Atunci cand in astrograma ai planeta Saturn retrograda in Taur, ai de invatat o lectie legata de valoarea adevarata a banilor. In alta viata fie nu i-ai pretuit suficient, fie i-ai pretuit mult prea mult, iar acum trebuie sa gasesti o atitudine echilibrata fata de sectorul financiar al vietii.

Foto@Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri