15 Martie 2013 publicat în Horoscop 458 share-uri

Cand il ai pe Saturn retrograd in astrograma, este ca si cum, intr-un anumit domeniu al vietii, te-ai afla in fata unei comisii de evaluare exigente, care nu te lasa sub nicio forma sa treci examenul fara sa fii invatat serios. Partea buna este insa ca, odata ce iti dai seama de necesitatea reala a studiului, poti obtine maxima in acest sector de viata.

Harta natala cu Saturn retrograd in Leu

Atunci cand in harta ta natala Saturn este retrograd in Leu, lectia pe care o ai de invatat este legata de respectarea vointei si a personalitatii celorlalti. Vei avea tendinta de a-ti impune parerile si viziunea despre viata asupra celor din jur, simtind ca acestia au multe de invatat de la tine.

Foto@Shutterstock.com

Insa acum este randul tau sa inveti lectia acceptarii si a colaborarii cu fiecare personalitate in parte. In acest fel, vei descoperi ca lucrul <in echipa> iti poate oferi multiple satisfactii, atat pe plan personal, cat si profesional.

Harta natala cu Saturn retrograd in Fecioara

Atunci cand in astrograma personala ai planeta Saturn retrograda in Fecioara, lectia de viata implica pentru tine renuntarea la cerebralitatea excesiva si la concentrarea exclusiva pe detalii.

Datorita acestor tendinte innascute, risti de multe ori sa ratezi abordarea de ansamblu a situatiilor din viata ta, incurajand in aceeasi masura o viziune pesimista asupra lucrurilor. Partea buna este insa ca, odata ce vei lasa lucrurile sa se desfasoare in ritmul lor natural, vei descoperi implinirea care se afla la un pas distanta de tine.

Harta natala cu Saturn retrograd in Balanta

Cand il ai in harta natala pe Saturn retrograd in Balanta, lectia ta de viata se refera la a invata sa colaborezi cu ceilalti, chiar daca in sinea ta simti ca poti face lucrurile mai bine de una singura. Vei avea tendinta de a-ti impune agresiv opiniile, existand riscul de a intra in conflicte serioase cu cei din jur.

Foto@Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri