18 Februarie 2013 publicat în Horoscop 138 share-uri

Ascendentul particularizeaza, modifica si influenteaza decisiv viata unei persoane. In functie de intervalul in care te-ai nascut, afla carei 'Ore Duble' ii apartii si ce Ascendent ai conform astrologiei chinezesti!

Daca te-ai nascut in intervalul 3.00 – 5.00 – Ora Tigrului (YIN) / Ascendentul in Tigru

Daca te-ai nascut in intervalul 3.00 – 5.00, atunci Ascendentul tau este in Tigru. Tigrul ca ascendent aduce anumite trasaturi in plus precum dorinta de glorie, materialism, o usoara agresivitate uneori. Esti o persoana care are incredere in sine si in abilitatile sale si acest lucru se simte in atitudinea ta. Esti o persoana plina de forta, ai o individualitate la fel de puternica si esti in general pozitiva. Reusesti de regula in tot ceea ce iti propui si iti place sa atingi succesul.

Daca te-ai nascut in intervalul 5.00 - 7.00 – Ora Iepurelui (MAO) / Ascendentul in Iepure

Daca te-ai nascut in intervalul 5.00-7.00, atunci Ascendentul tau este in Iepure. Chiar daca te afli spre exemplu intr-un semn zodiacal puternic, Ascendentul Iepure iti imprima anumite trasaturi, facandu-te sa stai deoparte de conflicte si polemice.

Ai tendinta de a te interioriza si de a te concentra mai mult asupra a ceea ce se intampla in universul tau interior, decat asupra a ceea ce se intampla in exterior. Te caracterizeaza deopotriva discretia si firea ta calma, meditativa, dar si sensibilitatea pe care vrei sa o ascunzi de ochii celorlalti. Iepurele predispune spre o oarecare intarziere in ceea ce priveste casatoria.

Daca te-ai nascut in intervalul 7.00-9.00 – Ora Dragonului (CH’EN) / Ascendentul in Dragon

Daca te-ai nascut in “ora dubla” 7.00 – 9.00, atunci Ascendentul tau este in Dragon. Dragonul este cel care aduce o scanteie de noroc in viata ta si situatii in care te vei vedea in postura de lider. Ascendentul Dragon aduce si o unda de excentricitate si de culoare, facandu-i pe acestia sa aiba o personalitate interesanta. Dragonul ca ascendent aduce totodata tarie, determinare si dorinta de a reusi.

Daca te-ai nascut in intervalul 9.00 – 11.00 – Ora Sarpelui (ZU) / Ascendentul in Sarpe

Daca te-ai nascut in “ora dubla” 9.00 – 11.00, atunci Ascendentul tau este in Sarpe. Acest ascendent aduce un plus de senzualitate si de intuitie, scotand in evidenta totodata inteligenta. Esti o persoana directa, pasionala, agitata, careia ii place drama vietii. Inteligenta ta sclipitoare te ajuta sa te faci remarcata in multe situatii. Ai talente speciale pe care trebuie sa inveti sa le valorifici. Sarpele aduce totodata autosuficienta. Reactiile oamenilor vizavi de felul tau de a fi sunt surprinzatoare: ai parte fie de simpatia lor imediata, fie de antipatia lor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri