18 Februarie 2013 publicat în Horoscop 138 share-uri

Ascendentul particularizeaza, modifica si influenteaza decisiv viata unei persoane. In functie de intervalul in care te-ai nascut, afla carei 'Ore Duble' ii apartii si ce Ascendent ai conform astrologiei chinezesti!

Ascendentul (Rising Sign) in astrologia chinezeasca este diferit de Ascendentul din astrologia europeana. El are in vedere sistemul astrologic chinezesc in care ziua este formata din 12 ore – “ORE DUBLE”, fiecare ora fiind formata la randul sau din 120 de minute. In acest sistem, 12.00 (ziua) pica in mijlocul mijlocului orei duble a zilei.

Fiecare din aceste “ore duble” este considerata a fi Ascendentul unei anumite zodii si are, precum anii si zodiile chinezesti, denumirea unui animal simbol. Spre exemplu, daca te-ai nascut in zodia Tigrului, intre orele 9.00 – 11.00, inseamna ca esti Tigru cu ascendent in Sarpe. Nu va ganditi ca Ascendentul este nesemnificativ. Din contra. Odata cu perioada de maturitate, Ascendentul isi va face din ce in ce mai mult simtita influenta. El particularizeaza, modifica si influenteaza simtitor personalitatea unei persoane. Spre exemplu, un nativ Dragon cu ascendent in Bivol va avea o personalitate si un destin diferit de un nativ Dragon cu ascendent in Sarpe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare

In functie de ora la care te-ai nascut, descopera carei Ore Chinezesti ii apartii si ce Ascendent ai conform astrologiei chinezesti. Vezi ce spune despre tine ora in care te-ai nascut consultand intervalele de mai jos:

Daca te-ai nascut in intervalul 23.00 – 1.00 – Ora Sobolanului (TZU) / Ascendentul in Sobolan

Daca te-ai nascut in intervalul 23.00-1.00, atunci Ascendentul tau este in Sobolan, ceea ce te face o persoana deschisa si comunicativa.

Ascendentul in Sobolan scoate in evident latura ta comunicativa. Adori sa interactionezi cu ceilalti si sa stabilesti conexiuni. Ai o fire blanda care ii farmeca pe cei din jur, facandu-i sa-si doreasca sa se afle in preajma ta. Esti o persoana cumpatata si moderata, prudenta atunci cand vine vorba de bani. Firea ta prietenoasa te face sa fii atent cu cei din jur si intelegator fata de necazurile lor. Iti place sa iti tii mintea ocupata, iar succesul nu te va ocoli deloc in viata.

Daca te-ai nascut in intervalul 1.00 – 3.00 – Ora Bivolului (CH’OU) / Ascendentul in Bivol

Daca te-ai nascut in intervalul 1.00 – 3.00, atunci Ascendentul tau este in Bivol. Acest Ascendent scoate in evidenta latura ta rationala si iti “domoleste” personalitatea. Esti o persoana practica, cu picioarele pe pamant, avand un temperament potolit si putere de judecata. Ai mult autocontrol, iar ascendenul Bivol va face ca prioritatile tale sa fie legate de tot ce inseamna casa si camin. Ai o vointa puternica care, in unele cazuri, poate conduce la incapatanare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri