18 Februarie 2013 publicat în Horoscop 138 share-uri

Ascendentul particularizeaza, modifica si influenteaza decisiv viata unei persoane. In functie de intervalul in care te-ai nascut, afla carei 'Ore Duble' ii apartii si ce Ascendent ai conform astrologiei chinezesti!

Daca te-ai nascut in intervalul 11.00 – 13.00 – Ora Calului (WU) / Ascendentul in Cal

Daca te-ai nascut in “ora dubla” 11.00 – 13.00, atunci Ascendentul tau este in Cal. Este un ascendent care amplifica dragostea pentru viata si pentru aventura. Esti o persoana joviala, care iubeste viata asa cum este ea si careia ii place sa traiasca totul intens. Ai simtul umorului si o istetime nativa. Esti dinamica si activa, intotdeauna gata sa actionezi, sa explorezi, sa cauti aventura si suspansul. Calul ca ascendent aduce si o usoara inclinatie catre instabilitate.

Daca te-ai nascut in intervalul 13.00 – 15.00 – Ora Caprei (WEI) / Ascendentul in Oaie

Daca te-ai nascut in “ora dubla” 13.00 – 15.00, atunci Ascendentul tau este in Oaie/Capra. Acest ascendent scoate la lumina toleranta si sensibilitatea. Ascendentul Oaie aduce in plus zodiei o inclinatie catre modestie. Ai o atitudine de toleranta fata de cei din jur si esti de obicei ingaduitoare. Familia reprezinta centrul tau principal de interes. Esti extrem de precauta ceea ce te face sa pari in ochii celorlalti drept rece, distanta sau rezervata. Cei apropiati stiu insa ca esti o persoana de incredere si de nadejde, pe care se pot baza la nevoie. Creativitatea este darul tau innascut.

Daca te-ai nascut in intervalul 15.00 – 17.00 – Ora Maimutei (SHEN) / Ascendentul in Maimuta

Daca te-ai nascut in “ora dubla” 15.00 – 17.00, atunci Ascendentul tau este reprezentat de Maimuta, un ascendent care aduce un plus de energie si de umor. Ai o atitudine optimista si joviala asupra vietii, iar oamenii adora sa te aiba in preajma pentru ca imprastii o stare de bine. Iti faci prieteni cu usurinta si te adaptezi cu usurinta in diverse situatii sociale. Spontaneitatea este una din trasaturile tale principale. Ai putere de distractie, dar si putere de munca. Maimuta aduce insa si impulsivitate si ingeniozitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri