Te afli sub steaua norocoasa a banilor in luna februarie, cunoscuta in popor ca Faurar sau Luna Lupilor? Predispun astrele catre abundenta in ceea ce priveste zodia ta? Descopera previziunile astrologice pentru februarie 2013 in ceea ce priveste sectorul financiar!

Balanta

Cheltuieli neasteptate vor fi inca de la inceputul lunii, insa stii sa le gestionezi si sa le faci fata cu brio. Ba chiar, intr-un mod uimitor, reusesti sa iesi din ele cu fruntea sus si cu ceva bani in buzunar. Foarte probabil ca vei fi nevoita sa intreprinzi si o scurta calatorie intr-o alta tara, iar acest lucru iti va largi considerabil bugetul rezervat cheltuielilor. Februarie vine insa si cu vesti bune: bonusuri la locul de munca si castiguri suplimentare pentru atingerea anumitor targeturi.

Scorpion

Nimic nu vine fara putin efort in luna februarie, insa reusesti sa te descurci intr-un mod admirabil. Castigurile nu vin doar de la locul de munca. Esti implicata in timpul liber si in alte proiecte care, iti consuma timpul si energia ce-i drept, insa au si posibilitatea de a se transforma intr-o noua sursa de venit permanenta. Viitorul suna aglomerat si plin de munca pentru cei din Scorpion, dar abundent per ansamblu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Sagetator

Lunile anterioare te-au solicitat financiar poate mai mult decat de obicei. A venit acum momentul tau sa te redresezi si sa te pui pe picioare. Ai in gand totodata sa faci o investitie financiara majora precum achizitionarea unui teren sau a unei proprietati. Cea de-a doua jumatate a lunii este mai benefica in acest sens, insa intreaga luna februarie se anunta o luna prolifica pentru tine. Iti vei permite sa iti satisfaci anumite capricii, dar si sa le cumperi cadouri surpriza celor dragi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri