Te afli sub steaua norocoasa a banilor in luna februarie, cunoscuta in popor ca Faurar sau Luna Lupilor? Predispun astrele catre abundenta in ceea ce priveste zodia ta? Descopera previziunile astrologice pentru februarie 2013 in ceea ce priveste sectorul financiar!

Rac

Pentru ca Soarele se va afla in marea majoritate a lunii in sectorul tau finaciar, inceputuri promitatoare se anunta pentru tine. Planurile tale financiare sunt puse in scena si incep deja sa dea roade in a doua saptamana a lunii februarie. Nu te abate de la ele caci esti pe calea cea buna. Nu imprumuta de la nimeni, dar nici nu lua decizii pripite bazandu-te doar pe impulsuri de momente. Este momentul potrivit pentru a face unele investitii, nu pentru a cheltui inutil.

Leu

Este drept ca in prima jumatate a lunii lucrurile par sa mearga struna din punct de vedere financiar, insa pregateste-te pentru momente mai dificile in cea de-a doua jumatate. Astrele anunta risipa si lipsa de cumpatare pentru nativul Leu in luna lui februarie. Nu te lasa prinsa in panza datoriilor. Incearca pe cat posibil sa restrangi din cheltuieli sau cel putin sa nu cheltui mai mult decat te tine buzunarul. Oferte serioase si banoase de colaborare se anunta inspre finalul lunii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Fecioara

Veniturile tale cunosc o traiectorie ascendenta mai ales pe plan profesional. De aici vin unele mariri de salariu sau sanse de avansare menite sa anuleze (cel putin momentan!) nemultumirea ta financiara. Din acest motiv, esti euforica si extrem de entuziasmata. Cheltuieli neprevazute datorate unor aniversari onomastice te aduc insa cu picioarele pe pamant. Inchei luna februarie intr-o usoara nota de stres si neliniste cauzata de golul din bugetul personal. Dar martie isi va lua revansa. Va urma…

Foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri