Te afli sub steaua norocoasa a banilor in luna februarie, cunoscuta in popor ca Faurar sau Luna Lupilor? Predispun astrele catre abundenta in ceea ce priveste zodia ta? Descopera previziunile astrologice pentru februarie 2013 in ceea ce priveste sectorul financiar!

Berbec

Februarie este o luna norocoasa pentru cei nascuti sub semnul Berbecului. De pe 15 februarie pana pe 18 februarie, Luna se va afla in sectorul castigurilor si pana pe 8 februarie si in sectorul tau financiar, inlesnind profiturile si aducand in prim plan oportunitati noi care se pot fructifica rapid in lunile urmatoare. Totodata, zilele de 12, 15, 16 sunt zile importante atunci cand vine vorba de a-ti asuma raspunderea pentru anumite chestiuni financiare. Castigurile cele mai semnificative provin din abilitatea ta de a-ti valorifica abilitatile.

Taur

Poate ca luna februarie nu a debutat tocmai pe gustul tau, iar dificultatile financiare si-au facut deja simtita prezenta, insa cea de-a doua jumatate a lunii se anunta a fi promitatoare. Simti o oarecare tensiune financiara, insa este menita sa te stimuleze si nu sa te demotiveze. Vei fi nevoita sa faci o calatorie in interes de afaceri, insa acest efort profesional iti va fi rasplatit din punct de vedere financiar. Iti recomandam precautie daca te gandesti sa te asociezi cu o anumita persoana in care nu prea ai incredere. Accepta in schimb sfaturile si consilierea financiara venind de la o persoana pe care o respecti si o admiri pentru ceea ce a facut in viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Gemeni

Nimic spectaculos, vei spune… Nici situatia ta materiala nu se schimba in roz peste noapte… Primesti insa sume mici de bani in mod constant, ceea ce inseamna un pas inainte inspre cresterea veniturilor in perioada imediat urmatoare. In ultimele doua saptamani ale lunii, muncesti mult si te implici in proiecte diverse. Chiar daca satisfactia financiara nu apare simultan, te simti entuziasmata si cu putere de munca. Ai de partea ta si sustinerea partenerului de viata.

Foto homepage si interior: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri