12:02, 11 Februarie 2013 publicat în Horoscop

Gemenii astrali reprezinta un fenomen unic si fascinant, intrigant chiar si pentru astrologii moderni, dar si pentru cei care pun astrologia sub semnul scepticismului

Imaginati-va o singura pereche de pantofi formata din doi pantofi. Acelasi material, aceeasi culoare, acelasi design si patern, aceleasi detalii, realizati aproape in acelasi timp, insa de maini diferite. In aceeasi locatie sau o locatie apropiata sau poate chiar o locatie diferita. Difera in orice caz unul de celalalt. Pentru ca unul este pentru piciorul stang, celalalt pentru piciorul drept. Nu v-ati adresa insa intrebarea cum de este posibil sa semene unul cu celalalt atat de mult? Si, minunandu-va cum a fost posibil ca doi oameni diferiti sa conceapa ceva atat de asemanator, sa incepeti sa cautati si diferentele?

Imaginati-va acum doua fiinte nascute in aceeasi zi, aceeasi luna, acelasi an, poate chiar si acelasi moment si avand in comun multi sau aproape aceiasi factori in tabelul natal (astrograma). Si nu ne referim la gemenii identici (nascuti de aceeasi mama, din acelasi ou) si nici la gemenii fraternali (nascuti de aceeasi mama, din doua oua diferite), ci la gemenii astrali. Spre deosebire de gemenii identici care pot avea trasaturi fizice, personalitate, gesturi si atitudini atat de asemanatoare incat pot merge pana la a fi identici, spre deosebire de gemenii fraternali care pot fi independenti si pot avea identitati, infatisari si personalitati total diferite incat abia ai putea spune ca sunt frati, gemenii astrali sunt un fenomen existent doar in astrologie.

Cine sunt Gemenii Astrologici (Gemenii Timpului)?

Gemenii astrali reprezinta un fenomen unic si fascinant, intrigant chiar si pentru astrologii moderni, dar si pentru cei care pun astrologia sub semnul scepticismului. In astrologie, aceste fiinte umane sunt cunoscute sub numele de gemeni astrologici, astrogemeni sau gemeni ai timpului. Desi cresc, se dezvolta si evolueaza independent, astrogemenii au aproape acelasi horoscop. In cele mai bune cazuri, astrogemenii au parte de aceeasi situare a planetelor in semnele zodiacale, aceleasi aspecte (conjunctie, dodectil, decil, semicareu, sectil, cvintil, careu, trigon etc) si aceeasi plasare a planetelor in Case.

Citeste si:
5+1 motive pentru a cere ajutor de specialitate pentru protejarea...
5+1 motive pentru a cere...

In cele mai rele cazuri, astrogemenii au in comun majoritatea aspectelor, majoritatea unghiurilor astrologice, iar cele mai multe planete sunt plasate in zodii aproape similar. Perechea perfecta de gemeni astrologi ar fi cea de persoane nascuta nu doar in aceeasi luna, zi si an, ci chiar in aproape aceeasi locatie (poate chiar acelasi spital/ camera de spital) si chiar in acelasi moment. Aceasta coincidenta ar da nastere unor astrograme aproape perfect identice.

Citeste si:
Grupul LEGO introduce modul 2-player în universul LEGO Super Mario
Grupul LEGO introduce modul...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri