11 Februarie 2013 publicat în Horoscop 39 share-uri

Gemenii astrali reprezinta un fenomen unic si fascinant, intrigant chiar si pentru astrologii moderni, dar si pentru cei care pun astrologia sub semnul scepticismului

Se nasc 4,1 copii la fiecare secunda, 245 in fiecare minut, 14698 pe ora… Este o probabilitate enorma de a te naste in acelasi moment cu o alta persoana (poate chiar mai multe) in lume. Mai mult ca sigur ca fiecare dintre noi are pe undeva, in aceasta lume, un frate astrologic. Nu te-ai gandit niciodata cum ar fi sa te intalnesti cu o persoana nascuta in aceleasi coordonate astrale ale nasterii? Este fascinant si inedit sa iti intalnesti geamanul astrologic, insa in aceeasi masura poate fi o provocare. Suntem cu adevarati pregatiti sa ne intalnim poate copia noastra in oglinda?

Cum ar fi daca astrogeamanul tau ar avea dezvoltate intr-o mai mare masura calitatile si talentele tale? Cum ar fi daca ai vedea ca ei au dezvoltat intr-un mod negativ trasaturile tale cele mai rele? Cum ar fi sa te intalnesti cu o persoana care are un drum si un destin similar in viata? Cum ar fi daca ti-ai regasi propriile probleme si dificultati in altcineva? Le-ai accepta? Ti-ai accepta asemanarea cu o alta persoana? Cum ai percepe diferentele?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Un program creat de trei elevi din Hunedoara va rula pe Staţia Spaţială Internaţională

Cine se aseamana, nu se aduna neaparat. DAR...

Poate ca prea ocupati si implicati in propria viata, nici nu realizam ca putem avea un frate sau o sora geamana. In unele cazuri, se intampla ca cei doi sa fie adusi unul langa celalalt prin coincidenta. Alteori, cei doi poate nu se intalnesc niciodata. Insa conform studiilor de specialitate, in viata gemenilor astrologici pot aparea coincidente incredibil de asemanatoare, cei doi pot trece prin evenimente si experiente similare, la varste similare.

In cazuri exceptionale, cei doi se pot chiar casatori unul cu celalalt fara sa realizeze vreodata ca sunt gemeni astrologici. Avand foarte multe lucruri in comun, gusturi si preocupari similare, aceleasi preferinte si afinitati pentru anumite chestii, acelasi talente si pasiuni, frecventand poate chiar acelasi loc de munca sau aceleasi cercuri de prieteni, cei doi pot ajunge chiar sa se casatoreasca si sa traiasca fericiti unul cu altul.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Curățenia de Paște în pădurea Lucianca - o inițiativă Sarantis România împreună cu Let’s Do It România

Daca se intampla sa fie nascuti si in acelasi minut in timp inseamna ca au acelasi Ascendent. Pentru ca Ascendentul este cel care influenteaza infatisarea fizica, cei doi, provenind din parinti diferiti, pot avea chiar aceleasi trasaturi fizice. In unele cazuri, asemanarea fizica este exceptionala si surprinzatoare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri