11 Februarie 2013 publicat în Horoscop 39 share-uri

Gemenii astrali reprezinta un fenomen unic si fascinant, intrigant chiar si pentru astrologii moderni, dar si pentru cei care pun astrologia sub semnul scepticismului

thewakingdream.net relateaza doua exemple de gemeni astrologici. Prima pereche: doi oameni nascuti in acelasi moment in California. Cei doi se intalnesc o singura data in viata. Au un accident de masina in care sunt implicati amandoi. Amandoi isi pierd viata. Cea de-a doua pereche: regele George al II-lea si Samuel Hemmings. In ziua incoronarii regelui, Hemmings debuteaza in domeniul afacerilor. Cei doi s-au casatorit in aceeasi zi, s-au imbolnavit in acelasi timp si au murit la aceeasi ora, in aceeasi zi. Sunt exemple poate nefericite, insa la fel de bine pot fi si exemple fericite si de bun augur.

Astrologii sunt preocupati mai ales de gemenii timpului decat de gemenii datei de nastere (nascuti in aceeasi zi, luna si an, insa nu si in acelasi timp). Pe Mentalfloss.com a fost data spre publicare o lista cu profilul a 19 gemeni ai datei de nastere, punandu-se accentul asupra lipsei de asemanare dintre personalitatile si vietile celor doi. Pe lista sunt inclusi:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”
  • Andy Griffith si Marilyn Monroe (1 iunie 1926)
  • Sigmund Freud si Robert E. Peary (6 mai 1856)
  • Roger Ebert si Paul McCartney (18 iunie 1942)
  • Rosemary Clooney si Shirley Temple (23 aprilie, 1928)
  • George W. Bush si Peter Singer (6 iulie 1946)
  • Donald Regan si Kurt Waldheim

Gemeni astrologici sunt si Marlon Brando - Doris Day, Tony Blair si Graeme Souness, Charles Darwin -Abraham Lincoln, Charlie Byrd - B.B. King.

Tu ti-ai intalnit vreodata papucul tau de nastere (geamanul tau astral)?

Foto homepage si interior: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri