Te afli sub steaua norocoasa a banilor in luna februarie, cunoscuta in popor ca Faurar sau Luna Lupilor? Predispun astrele catre abundenta in ceea ce priveste zodia ta? Descopera previziunile astrologice pentru februarie 2013 in ceea ce priveste sectorul financiar!

Capricorn

Nu sunt evenimente financiare majore care sa te dea peste cap luna aceasta. Ai insa de acceptat sau de refuzat o propunere de job care iti poate schimba radical situatia financiara in viitorul apropiat. O oferta generoasa iti parvine prin intermediul unei cunostinte. Vei avea insa in vedere si un compromis mare precum mutarea intr-o alta localitate sau in alta tara. Este important sa fii precauta si sa iti setezi clar in minte prioritatile.

Varsator

Perioada 8-15 februarie te va solicita din punct de vedere energetic, insa vei simti o satisfactie imensa atunci cand meritele tale, la fel ca si abilitatile organizatorice sau de conducere, vor fi recunoscute in mod oficial. Banii par a stagna in aceasta luna si nu sunt nici mai multi, nici mai putini decat de obicei. Te prezinti insa in fata lumii cu un nou statut si o imagine impecabila. Te zbati ca sa castigi bani si o faci avand initiativa si dand totodata dovada si de implicare. Rezultatele vor veni si ele in curand…

Pesti

Intarzierile, amanarile, justificarile absurde se sfarsesc odata cu debutul lunii februarie. Este momentul sa primesti o suma de bani de la o persoana apropiata pe care ai imprumutat-o in urma cu cateva luni. Te gandesti serios sa o cheltuiesti rasfatandu-ti partenerul de viata sau planuind in secret o calatorie pentru amandoi. In acelasi timp, indiferent de eforturile tale, afacerile tale in luna februarie sunt la mana norocului… Ceea ce iti recomandam insa este sa eviti hotararile financiare bazate pe impulsivitate si nervi. Nasc conflicte si gauri in buget.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri